mandag den 28. februar 2011

X-it

Sidder i metroen på vej i klinik besøg på valmuen. Valmuen er et stofbehandlingstilbud med lægeordinetet heroin til hårde misbrugere. Jeg er meget spændt på at lære mere om en verden, jeg kun marginalt kender til. Min interesse for feltet er nok vækket meget tidligt i mit liv og min tid i butik på hovedbanegården gav mig et indblik i en verden jeg ikke ville tro fandtes. Jeg ved ikke om det er noget jeg vil gå mere ind i, alene af den grund at systemet simpelthen er for rigidt. Jeg ved ikke om jeg magter at stå med al min vilje og kun møde nej og lukkede døre. De mennesker som er i brugergruppen har så mange ar på sjælen at jeg ikke er sikker på at JEG kan gøre noget for dem. Men nu må vi se hvad ugen bringer. Jeg er i hvert fald spændt.
Published with Blogger-droid v1.6.7

lørdag den 26. februar 2011

Lækker aften med gode venner :)

Ahhh, lige nu ligger der hele 3 stk. skønne unger og sover sødt på P's værelse.... Hvor dejligt er det lige??. Vi har haft besøg af skønne Michael og Britt, og de tog heldigvis ikke deres unger med hjem da de for lidt siden gik :).... Så dem glæder jeg mig til at vågne op sammen med i morgen...

Weekenden fortsætter i lige så god stil som den er startet.. I morgen formiddag tager P hjem til Farmor og Farfar, Jeg tager til skøn tøsse-brunch, så hjem til en lille lur, og derefter til middag hos flere gode venner :) - Det bliver endnu en dejlig weekend kan jeg mærke..

I dag har mig og P holdt hjemme hygge dag - og det er jo bare skønt med god tid til at fjolle, putte, læse og synge. Da Milas så kom gik der lege-køkken i den :) Hvor er det bare fedt at se at min lille pige nu kan lege med andre børn, og aber efter i stor stil. Og Milas er jo bare verdens bedste reserve-bror. Så sød og kærlig og han passer så godt på min lille skat... Men hvad skal det dog ikke ende med med de tre unger??? De kommer jo til at lave så meget ballade sammen når de bliver store, dovne teenagere.. "Moar - må jeg gerne tage med Milas og Sofus til fest på fredag" - frygter og glæder mig på en og samme tid til den sætning kommer - og HÅBER virkelig at den rent faktisk kommer. Sådan 2 skønne drenge må min pige i hvert fald gerne vokse op sammen med..

Nå, skulle man få lidt søvn inden cirkusset starter kl 6???

GO'weekend til alle fra mig  - HOV i skal da lige have den her KANON video fra vores alle sammens ynglings:

onsdag den 23. februar 2011

livet med sukker på.....????

Da jeg startede denne blog havde jeg en idé om at den skulle vise alle sider af mig og mit liv - også dem som ikke er så kreative og overskudsagtige... Men her på det seneste er jeg jo faldet lige i fælden... Jeg render rundt og drysser sukker ud over hele min tilværelse. Jeg tager billeder af mit hjem, fra dets absolut bedste side. Skriver om min skønne og søde datter og viser krea-projekter frem som om jeg ikke lavede andet.. Og det er jo faktisk det som er "problemet" - for jeg laver jo ikke andet. Det er jo nemt nok at vise den pæne side af sagen, når man selv vælger billeder og ord. Jeg skriver jo ikke at "i dag har jeg sat elefanter op på P's værelse, men tilgændgæld har jeg INTET andet lavet". Jeg tager billeder af blomsterne, men "glemmer" at skrive at de stadig står i vasen, helt visne og ikke særlig overskudsagtige.

Og hvorfor er jeg så faldet i sukker-fælden. Det er jeg jo nok, af flere årsager. Jeg har opdaget at jeg bliver glad af at blære mig lidt. Den her blog virker lidt som et spejl for mig. Når jeg blogger står jeg foran spejlet og fortæller mig selv hvor god jeg er - og dermed tror jeg at jeg bliver lidt bedre. Og HEY, om ikke andet så bliver der da ryddet på når der skal tages billeder ;) - Men måske er det også fordi det ikke er særlig interessant at vise bagsiden frem. Jeg bilder mig selv ind at der står visne blomster hos de fleste og der er bestemt også nullermænd i alle andres hjørner - så hvorfor gider nogen dog at se på mine???? Men det er jo netop DER det hele ligger begravet. Jeg gider ikke at forestille noget jeg ikke er. Jeg VED med sikkerhed at når jeg møder gamle venner og de siger at alt bare går super, Børnene er altid søde, manden er fejlfri og de ligner selv en million, så er det højst sandsynligt løgn med løgn på - og hvorfor skal vi gå rundt og bilde alle andre ind at vi er bedre end vi er?? Hvorfor skal vi fremstille os selv som noget taget lige ud af BoBedre?? Hvad er det for en syg konkurrence vi har gang i??

Jeg har taget mig selv i at sætte farten op i kampen om guldmedaljen, men faktisk så orker jeg slet ikke at løbe.... Til tider, så JA, er det da lækkert at se godt ud, bage lækre kager og lige sy en kjole til prinsessen, men sådan er det jo langt fra hele tiden...

I dag har jeg fx. sovet til klokken 12, spist chips til morgenmad OG røget en smøg i stuen!!! Og for filan hvor kunne jeg godt trænge til et bad :-s - Jeg vil igen prøve at vise hele mig - og ikke kun mine "fine" sider.... For de er faktisk meget mindre end det ser ud til - ikke for at sætte mit lys under en skæppe - og jeg vil fortsat også blære mig med mine fremskridt, men bagsiden skal altså lidt mere frem, ellers fremmer jeg jo bare den konkurrence som jeg så inderligt hader, og som jeg med, min forfængelighed låst inde i en stor kiste, forsøger at bekæmpe...

Er du også grim i dag??? Jeg kan UDEN problemer spise en hel pakke "den leendne ko" uden noget til!!! KOM frit frem, og spring ud i at pille lidt af sukkeret af :)

Mit første hæklede produkt :)

Så så man da lige mig hækle en pude.... Eller i hvert fald en halv, og en knap.... Har set en masse videoer på youtube, og er nu "mester" i fastmasker.. tror jeg nok det hedder... Man bliver jo helt bidt af det, når man sidder der og nørkler, og den ene maske tager den anden... I dag blev jeg så færdig med en lille pude. Mit allerførste produkt, og jeg er lidt stolt :) - Glæder mig så meget til hæklekursus, så jeg kan lave lidt mere end at hækle rundt og rundt og rundt :)



 Er den ikke lidt sød???


søndag den 20. februar 2011

...

Har ikke tid..... hækler :)
Published with Blogger-droid v1.6.7

lørdag den 19. februar 2011

abe-skønt / abe-skørt



Et styks dejlig dag er overstået.. Vi tog en tur i zoo i eftermiddag.. Vi voksne lagde ud med en kop kaffe ved kamelerne, mens P lige sov færdig... Derefter havde vi lige 1½ time til haven lukkede - Godt man har årskort :) P var pjattet med Fanterne, og vi fik da også drønet forbi Bavianerne på vej ud... Og det viste sig at skulle blive en lidt trist og makaber oplevelse...

I ruden hos bavianerne sad et skilt, med teksten: En af bavian-hunnerne bærer rundt på sin døde unge. Zoo er opmærksom på dette, men kan ikke få ungen fra hende, før hun selv slipper den... Puha tænker man, og da hun-aben så kom ind med sin lille bitte døde unge, slæbende efter sig, blev jeg bare så trist. Det rørte noget helt dybt i mit moderhjerte, og jeg synes at det var flot at zoo satte abens psyke før publikums. Men jeg synes godt nok at det var meget "in your face"... At den her abe ikke ville slippe sin lille unge, sådan rent fysisk satte noget i gang i mig. Jeg ved ikke hvorlænge der ville gå før jeg kunne give slip på min lille baby, i sindet og hjertet ALDRIG - og at hun-aben så åbenlyst ikke ville slippe ungen viste mig at moderkærlighed sidder så dybt i os, at selv vores nærmeste slægtninge i dyreriget deler den med os... Min datter er en del af mig, og jeg vil aldrig kunne stå alene mere. Hun har boet i mig, og nu lever jeg gennem hende. Uden hende, ingen mig. Jeg kan ikke begribe hvordan man kommer over tabet af et barn - og mit hjerte græder for alle dem som har måtte opleve den smerte. Jeg kunne skrive tykke bøger om min kærlighed til min lille barryl. Hun er lyset i mit liv, men ikke kun mit. Jeg elsker at opleve den glæde hun giver til resten af familien. Og jeg bliver tryg og lykkelig når jeg ved at selvom hun er min, så står jeg ikke alene med bekymringen og kærligheden til hende. En kærlighed som er så stor at jeg dårlig kan rumme den hele selv.... Og når hun så oven i købet er en stædig lille satan, så er det godt at vide, at i de øjeblikke hvor jeg måske ikke elsker hende lige så højt som man måske burde (fx. når hun smørrer rejeost i sit hår) - så har hun en hel familie som elsker hende nok til at jeg godt kan bande hende lidt væk... men det gør jeg ikke nu - i dag har hun værret en ren engel, som jeg knus-elsker helt op til skyerne og tilbage igen.....
Posted by Picasa

fredag den 18. februar 2011

Åhhh, lade, lade, lade i massevis :)



Hi hiiiiiii - så er min pakke med 20 - ja, TYVE gratis Ritter Sport kommet :) Jeg elsker det.. Du sidder nu og tænker hvordan dælen får man sine små buttede, chokolade-elskende fingre i en hel kasse gratis lækker lade... ????
Jo altså jeg er medlem af et test-site hvor jeg engang imellem bliver udvalgt til at teste forskellige ting... Jeg har testet babysæbe, pampers bleer og nu chokolade... Det koster mig intet, ud over lidt tid. Når jeg har testet noget, skal jeg svare på et spørgeskema, og det er så det :)

Hvis du har lyst, så tjek BUZZADOR ud, og husk et det er mig (shivamus) som har anbefalet :)

ihhh, nu skal jeg tørre keyboardet af for chokolade-snask... ;)

were is my sun???

Hvad er det dog de gør med min sol??? - Så så man da lige x-faktor voldtage min all-time favorit Beatles sang... Øv øv øv - Nu hvor man lige var begyndt at glæde sig til sol og forår - så blev jeg lige helt trist over at min dejlige melankolske forårssang blev helt poppet og flad....

Nå, men NU går Patricia på - og jeg får da helt gåsehud. Jeg svæver hen i en anden verden, fyldt med perlemor, 70'er og hollywood-stemning. Jeg ser Andy Warhole for mig, på et godt trip, med en dejlig dame på satinlagnet. ÅHHH, hvor er det lækkert. Hun passer perfekt ind i min yndlingsfilm - The virgin suicides - den er  Håber virkelig at jeg får glæden af hendes stemme og stemning de næste mange fredage... Jeg ville købe pladen, det er helt sikket.. Shit, hun er sexy!!!

Alt i mens jeg ser x-faktor, med benene krøllet op under tæppet, spiser jeg Ritter Sport og prøver at hækle... Jeg er nemlig kommet med på et hækle kursus i slutningen af måneden, og har derfor indkøbt nål og garn. Og det kan jo ikke bare ligge der uden at jeg har fingrene i det. Så jeg har nørklet lidt med nogle tutorials, og har nu lavet en lækker finger-varmer og er en ørn til luftmasker.... derfra går det rimelig meget i kludder og jeg glæder mig så meget til at lære lidt af Asli, så jeg måske kan lave en hel handske :)

Dejlig weekend til jer derude :)

onsdag den 16. februar 2011

"In my world"


Så er det endelig blevet tid til et lille kig ind i min verden... Sidder samtidig og ser nyt boligprogram på tv2 - og guuuuud hvor bor vi dog hvidt. Det ved jeg jo godt, men når man ser det på billeder og bliver gjort opmærksom på det i tv, så bliver det på en eller anden måde mere hvidt. Jeg har egentlig taget en beslutning om at der skal mere farve på min tilværelse - Jeg bliver glad af farver, og jeg skal være meget bedre til at omgive mig med ting som gør mig glad... OG det skal lige siges at der er meget mere farve på min tilværelse nu end der har været før - not all the way there yet, but...... ;)

Før du læser videre, burde du lige åbne denne sang, den er genial, så længe man ikke ser på videoen ;) - spil den i baggrunden, så får du lidt af den stemning med som jeg har når jeg er her, i min lille hule... Enjoy!



Nå, jeg starter med min lille perle pt - det har været længe undervejs, og er ikke helt færdigt endnu, men godt på vej

Tadaaaaa - Petreas værelse



Så er der VORES værelse, Ja, det er KUN vores... Efter 21 mdr med barn i værelset er det super lækkert, og tiltrængt at få sit værelse for sig selv. Det var trods alt derfor vi flyttede ;)
Rummet vi uomtvisteligt bruger allermest tid i - Køkkenet er uden tvivl husets hjerte, og det er her vi "mødes" om eftermiddagen og spiser kiks og drikker kaffe. 


Så er der bare stuen tilbage - den er MEGA, og ret tom.. Men det er sådan "vi" vil have det lige nu... Jeg ville meget gerne have et spisebord i den "tomme" ende - men jeg må ikke - endnu ;) - OG en lille tilføjelse... NEJ, jeg har ikke alene valgt tapetet.. manden var HELT med på det, og det var mig som var mest tilbageholdende...


Det var så min verden - må jeg komme lidt ind i din også ??



En elefant kom marcherende :)

Woop woop - fik overkommet mit nederlag i går og har fået sat de skønne skønne elefanter op på P's værelse.. Og jeg er glad og hun er glad... "Fante, Fante" - SE lige hvor fine de er...

Som skrevet i går er de total rip-off af Ubis og tapetet er vintage fra "Retro villa" - Jeg elsker det, og bliver glad på den glade måde, helt ind i hjertet når jeg ser på det. Jeg håber at P også vil være rigtig glad for dem, og i lang tid. Det bliver nok lidt svært den dag hun kommer og beder om at få en "bratz"plakat op - men den tid den sorg... Indtil nu kan jeg styre stilen i den retning jeg gerne vi ha' det i, og så må vi tage kampen om den lyserøde pensel senere...
Lige om lidt kommer der billeder af det hele - Men denne sejr krævede et selvstændigt indlæg :)

tirsdag den 15. februar 2011

Øv - hvor et det bare typisk mig!!!

Årg for filan..... Så gjorde jeg det igen!! Tænkte at "det kan jeg da lave selv" men det kunne jeg så ikke lige!!!
Har forelsket mig i Ubis tapet dyr - men synes at de var noget dyre, og når nu jeg kunne få en hel rulle tapet til samme pris, mon jeg så ikke kunne klippen en elefant selv og sætte den op på væggen.. OG jo kunne da også klippe og sætte op, kunne bare ikke lige få det malertape af som jeg SÅ DUMT havde sat banerne sammen med....

Her sad der malertaper - det gør der ikke mere, til gengæld heller ingen farve....
Se lige hvor stor og fin den er - og der er en lille baby også :(
Dette var så resultatet af alle mine krumspring... håber at man må bande i blog-land for jeg har allermest lyst til at råbe FUCK ud over det hele.... Shit hvor er jeg pisse dum at jeg ikke lige tjekker det inden. Men igen tog min "gør-det-selv" iver over og jeg har nu spildt næsten en hel rulle lækker vintage-tapet på min dumhed... Og mine elefanter er ellers bare så fine!!! Håber, håber, håber at der er tapet nok til at jeg kan lave et par nye - ellers bliver jeg da for alvor ked!!

Hmm, skal NOK finde en løsning.. Men det bliver helt sikkert ikke i dag, eller i morgen!! Havde ellers lovet billeder af lejligheden, men nu gider jeg ikke - er heldigvis virkelig sur... på mig selv!!

Arg!!! HVORFOR ER JEG SÅ DUM????? - det her kræver kaffe, dyne og chips!!

søndag den 13. februar 2011

Jordbær på toppen.....


Ihh, denne weekend har bare været fænomenal :) - Der er blevet malet, og indrettet til den helt store guldmedalje.. jeg fik endda tid til at sove længe, putte hygge med P og sy sengerand i lækkert retrostof - lover at lave et indlæg snart med skønne billeder af det hele. Vi havde dejligt selvskab af gode venner i går, og i dag har jeg "leget" sygepleje tutor. Tænk så meget man lærer på 3 år - man ved det jo godt, men glemmer det lidt til tider.

Nu har jeg lige set sidste afsnit af denne sæson Greys :) - Er lidt forelsket i Avery. Det kan godt være at handlingen bliver mere og mere tynd, men det er om ikke andet en fryd for øjet at følge Meerdith og hendes lækre venner :)

Er også kommet igang med Jordbær kostumet :) - P bliver da lige til at hapse med sukker og fløde. Der er nu klippet ud og malet grønne "frø" på den røde fleece.. Så mangler der bare løbegang, elastik og blade - Wupti Jordbær :)

Nu skal manden have  min udelte opmærksomhed - Håber at ugen bliver god og fyldt med krea... Mistænker det lidt, eftersom jeg kun har undervisning mandag og ellers fri resten af ugen :) - MON det bliver til et smut i stof og stil??? Man har jo lov at håbe :)

lørdag den 12. februar 2011

gode venner og god mad.


Så er tøserne lagt, P for første gang på eget værelse. Nu skal vi voksne spise dessert og drikke rødvin.
Published with Blogger-droid v1.6.7

P's paradis #1

Glad, glad, glad :) - Ihh, så kom vi endelig et godt skridt mod målet med P's værelse. Denne uge har der været godt gang i den, og jeg er blevet helt bidt af at lave møbler.. Har siddet flere sene aftner og hygget mig med kaffe og pensel... Mandag var der ikke sat så meget som en hvid klat på hverken paneler, vinduer eller karme.... Men Daddy trådte til og i løbet af mandag og tirsdag havde alt fået 3 gange højglans. Og så gik der ellers lige sport i det da'. Louise kom onsdag og hyggede og gav en stor hånd med, Sådan så det ud før der kom maling på



Fredag kl 14, så møblerne sådan ud . Fine nok i sig selv, og jeg er tosset med farverne.. Meeen, synes at der mangler noget..


Efter en noget stresset tur i IKEA (som jeg jo ellers elsker, og kunne skrive hele indlæg om) gik jeg i gang med at fjerne papir på gulvet og vaske det.. Nøj det blev fint... Og så skulle jeg da LIGE have tapet på, altså på møblerne... Ihh men altså hvor jeg bare elsker de stole, og det gør P i hvert fald også...... Her er hun helt stolt på sit værelse kl 7.80 lørdag morgen



Her er hendes bænk, og så fik IKEA køk'net lige en omgang også. Synes at det ser rigtig godt ud, og det er utroligt hvor meget nye greb gør... Og så kom der farve på de grimme trærammer på spejderbillederne. Det var nogle vi fandt på Blå Sommer 09. P var 6 uger gammel og på første spejdertur. Vi spiste tit i Museums cafeen og her fandt vi dem. Spejdermuseet havde taget en masse gamle bøger, billeder og uniformer med på lejr, og solgte en del af det. Vi faldt pladask for retroplakaten. Den er så fed og fyldt med fine detaljer :) Så den skulle helt sikkert op på tøsens nye værelse. Det andet kommer op ude i køkkenet.


I dag kommer dejlige venner til mad, og vi skal inden da lige have proppet en masse møbler (købt i går) ind på det tomme værelse.... SÅÅÅ mon ikke der kommer en 2. udgave af dette indlæg, og et 3. og et 4......... og et....

Gode ideer til hvad vi skal servere til dessert i dag er meget velkomne - er helt blank :)
Posted by Picasa

torsdag den 10. februar 2011

Tiden går hutigt i godt selvskab.


Onsdag blev endnu en af de af de gode, synes at der er mange af dem for tiden. Ikke dårligt. Fik lokket veninde Louise til kaffe/male hygge, og hyggeligt var det. Inden kaffen fandt vi lige tid til at spise en djævlens masse sushi, og P fandt et offer som gad at læse barbapapa højt. Så blev aftenen ellers brugt på gulvet med kaffe og pensel.

Hov, og jeg fik da lige købt lækker lækker retro villa tapet, som nu ligger sammen med resten af samlingen af skønne tapeter, og venter på at blive brugt. Mon ikke det bliver til et indlæg hvor jeg viser min skat frem.
Published with Blogger-droid v1.6.7

mandag den 7. februar 2011

Heaven or hell???


Ja, så er det jo lige omkring NU at den nye sæson af Paradise Hotel starter op - og igen i år sidder jeg med et meget splittet sind. Dette indlæg kommer til at blive et af de mere "moralske" af slagsen...

Ihh, jeg er virkelig bange for at lyde som en puritask gammel kone, som udelukkende hører P1 og drikker Medova - uden nogen form for morskab i livet - Men ALTSÅ!! Hvorfor skal vores samfund og medier drejes i en retning af dumhed og ligegyldige fulde-"idoler". Ja, jeg kan godt se at det er "det de unge vil ha'" - og jeg kan sagtens svælge i fulde, småt-påklædte unge mænd, smurt ind i sol olie, uden andet at lave end at snakke om alle deres erobringer.... og JO, jeg griner højt af tale-fejl og kikset sex under hvide lagner. Men jeg er bare lidt bange for at man bliver hvad man ser....... Jeg har i hvert fald et problem med at dumhed, bryster og sex er nok til at blive kendis i denne verden. Man kan da sige af Paris Hilton ikke her levet forgæves.

Hvad er det for et signal at sende til usikre teenage-piger??? Bare du er dum og lækker, knalder i flæng og drikker der i hegnet for et godt ord, så ligger verden for dine fødder... Jeg er ikke ude i at verden skal bestå af tildækkede kloge-Åger, men der er bare noget i mig som stritter i den forkerte retning når jeg ser disse unge tøser blive fremstillet som naive-gæs. Og det er ikke et hak bedre af fyrene scorer point på at nedlægge den ene tøs efter den anden...

Ja, jeg synes sku lidt at det er for nemt og for lavt at spille på de mest stenalder-agtige klicher tv har at byde på. Jeg synes helt ærligt at det er for dumt, og kan vil slet ikke forestille mig hvad det næste skridt bliver...

Og så igen kan det jo sagtens være at jeg undervurdere "ungdommen"og det er mig som bare helt har misset pointen i det hele - og har jo så heller aldrig haft tålmodighed til at sætte mig ind i sagerne... Men et par tømmermænds-søndage foran PH er det da blevet til - og jeg er jo egentlig ikke blevet dummere (end jeg var i forvejen) - hvis bare man kunne sikre sig at det var folk som rent faktisk vidste hvad de lo af når Amalie roder rundt i sproget og som kan se det tragikomiske i "liv/død" stemning i en falsk luksus verden på den anden side af jorden. MEN det kan man jo ikke. Det må gerne være dumt, men PH er FOR dumt i mine øjne...

Så for filan - det blev godt nok meget "frelst" det her - kan bare ikke helt udtrykke det bedre... Vil slutte med at bevise at jeg hverken er kedelig, stivstikker eller dømmende overfor folk som ser det stads ved at råbe
....FISSE....
ud over hele cyper space og beslutte at jeg hellere selv vil danse på baren, end se andre gøre det.....

Og se så jeres dumme drama med velbehag - godt jeg har DR2 til at give mig lidt ordenlig intellektuel stimulans ;) ( håber man kan fornemme ironien i denne sidste linie)

Træder her med ned fra min talerstol for en stund, og venter spændt på at høre hvad DU tænker om sagen - ♥Nadia♥

søndag den 6. februar 2011

2.40 - radioen spiller funky town, fik ikke æg i bordfodbold, og denne lørdag har været en af de rigtig gode. Håber at jeres har været bare i nærheden. Kram og sov godt.
Published with Blogger-droid v1.6.7

fredag den 4. februar 2011

godnat blev der sagt.

Så er denne dumme dag ved at være slut. Alle har været helt ved siden af sig selv. Nu glæder vi os bare til i morgen. Brunch hos kusine-signe, fødselsdagsfest for lille Sofus og så dinner and drinks med dejlige damer. Godnat - og tak for alle jeres hilsner i dag. Og hey. Velkommen til min første faste læser, som har fundet mig helt selv. Fedt.
Published with Blogger-droid v1.6.7

Et langt og godt liv ♥

Åhh, i dag er bare en rigtig møg dag. I går måtte vi sige farvel til vores dejlige gamle vovse. Molly-pigen, Mollyneser, Ib - Ja, kær hund har mange navne. 

Det var en forårsdag for 13 år siden. Mor, søster, Eva og mig tog til Hidden farm for at se det nye kuld Border hvalpe. DER lå hun, helt alene ude i siden, og mit hjerte så straks at den skulle det være. Hun var så fin med et hvidt øre og en fin hvid halespids. Da hun skulle hjem brækkede hun sig ud over Fie, og var så ellers hvalpe-tosset og super kær. Far skulle bestemt ikke have hund, men der gik ikke lang tid før vi hver nat kunne høre "SIT Molly" fra køkkenet, og køleskabet var støvsuget for en hver form for kød-pålæg. Og hun blev jo også verdens dygtigste vovse. Alle elskede hende, og tit var hun ferie-barn, gå-turs-kammerat og påklædningsdukke. 

Hvad den tålmodige sjæl ikke har fundet sig i af hatte, vanter og kommandoer i timevis - Og tvangs-hygge under dynen hos Fie. Ingen elsker Molly som Fie gør. Og nu sidder hun på Bali og er så ked, så ked. I går da vi sagde farvel, var det værste næsten at Fie ikke var der. Det smerter i mit hjerte at hun ikke fik sagt et sidste farvel til sin bedste ven - PAS NU GODT PÅ MIN SØSTER PIGER!!!! Hun er slet ikke så stærk som hun giver sig ud..

Min kære Molly. Det her er min hyldest til dig - Nu går du tur med Morfar og får småkager af Farfar. Du var IKKE "bare" en hund. Du har set mig blive voksen og P snakker om dig hele tiden - og så tuder jeg. Og nu tuder jeg, og det vil jeg gøre resten af denne LORTE dag.

Tak for at jeg fik mulighed  for at være med til det sidste, og tak for at hun kommer til at "bo" under sit træ i haven - Savnet og aldrig glemt ♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥MOLLY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

torsdag den 3. februar 2011

Selvfed, selvfed, SELVFED!!!

Wup tju dooooooo - (mig som danser) Jeg har saft suseme fået malet i dag.. Ej, men det er jo for dejligt..... Ved godt at mange af jer havde haft det værelse færdigt i 100 år - men når nu det fungerer ok, med legekøkken i stuen og juno i soveværelset, OG døren indtil byggerodet kunne lukkes, så er der altså lige gået et år...
Men NU mangler der "kun" at blive malet karme, paneler og vinduer, lidt strøm og en masse dejlige retro møbler ( som også skal males)
Glæder mig til det er færdigt og P flytter ind :)

HURRA for mig - i dag er en goooood dag ;)
Posted by Picasa

onsdag den 2. februar 2011

All by my self ;)



Ha Ha - så er der lagt i ovnen til fastelavskostume. "Petrea" vil gerne være jordbær til fastelavn, og det kan jeg da snildt lave selv. Min skønne kaffe-date i dag blev omdannet til shoppetur, og på min vej rundt i byen stødte jeg på en særdeles kær jordbær-dragt i Illum... NØJ hvor var den skøn. Damen bag skranken mente at de 289,- var givet godt ud, og jeg ville næppe kunne gøre det meget billigere selv.... JOOO, det tror jeg nu nok jeg kan.. Stof 2000 blev besøgt og kom da af med hele 53,50 for fleece, filt og elastik... Dertil kommer så en grøn bluse og nogle strømpebukser. OK, hår-dimmer og halskæde kunne sagtens undværes, men det passer jo lige til - det faktum at der ikke er noget der får lov til at blive i håret, er noget andet - og at jeg lige kommer i tanke om at jeg havde udtænkt hele jordbær-planen ud fra en strikket hue hun har - nå skidt pyt. Sød bliver hun.

Da der ikke var flere penge til shopping, og kaffe tørsten var blevet stillet af flere omgange, vendte jeg næsen hjem ad.. Kom hjem til en lejlighed med SORTERET vasketøj - WUHU, jeg har verdens bedste kæreste ♥♥♥ - men så var der tilgengæld heller ikke tænkt på mad... Nå, hvad gør en klog med en fryser??? Tømmer den og her er hvad der kom ud af det :) - Laks, ris med soya (som jeg elsker) og bønne/ærte/tomat og avokado-salat med hytteost... MUMS, det endte med at blive helt godt og mig og P er slet ikke misundelige på den take-away pizza farmand har fået konsumeret sammen med drengene ;)

Nu drikker jeg the ( i know - mode mode - men kaffe har jeg bare drukket spande af allerede), spiser billige kanel-gifler (5 kr. posen, det kan man da ikke sige nej til) og håber at der er plads til mig på dette hæklekursus. I morgen skal jeg bare have malet det skide børneværelse en sidste gang. Det ville godt nok være dejligt.

Go' nu nat derude - Bublemum.

tirsdag den 1. februar 2011

Skøn strik....

Ihh, har fået denne skønne strikkede jakke med posten. Det er P's veninde Lipsen's oldemor som har strikket den, og den er i det skønneste, blødeste uld. Jeg ÆLSKER den, og P gør..... "Jak bå" og "min jak" kommer på skift.. Tak søde oldemor, den er skøn og vi er meget glade for den :)


 Virkelig dårlig kvalitet, men tøsen står jo ikke stille i 2. sek.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...