onsdag den 30. marts 2011

Når tiden går baglæns......

Oi der sker ikke meget for tiden... Skriver lidt om dagen og hygger lidt om aftenen!! Ja, sådan en opgave skriver jo ikke sig selv, kan man da vidst roligt sige - men til tider ser det ud til at den sletter sig selv mere og mere...i hvert fald mentalt.. Nå det kommer jo nok ned på papir med tiden...

Er endelig blevet færdig med mit hemmelige hækleprojekt, og det er sendt af sted til en dejlig dame... Jeg viser selvfølgelig frem når modtageren har pakket op ;)

For at gøre forvirringen total, vil jeg da lige blære mig lidt med min lille skønsag.. Jeg fik aldrig vist fastelavskostumet frem, men nu har jeg tilmeldt prinsesse P til en lille konkurence... Man kan bare vinde lidt lækkert fra Sempers nye linie af sunde økologiske snaks og drikke, Småfolk... Det er jo aldrig af vejen at have skabet fyldt med sunde sager til ulvetimen mellem 16-17 ;)
Tjek lige tøsen ud her - og man må da gerne stemme hvis man kan li' hvad man ser ;)

Beklager det yderst kedelige indlæg, men har bare ikke rigtig andet i hovedet end patientologi og kvalitetssikring - og det er jeg sikker på er enddu mere kedeligt for de som  ikke særligt er indviet i sygeplejefagets helt nørdede kroge ;)

mandag den 28. marts 2011

Shit shit shit!!!!

 
Aldrig mere druk uden kaktus!!! - HOLD nu op.. Hvad sker der for 2.dags tømmermænd?? Føler mig helt ubeskrivelig gammel når jeg ligger her og er så sølle.. Mit hoved er ved at eksplodere og jeg har kvalme på 2. døgn.... Er faktisk ved at være i tvivl om det overhoved var det værd?? Det var dog en rigtig god aften - Startede ud hos Skønne Jo med lækker mad og masser af Tequila ( hmmm, umiddelbart kan jeg godt selv se hvor hovedpinen stammer fra) - så videre på Park, til Release party... Man bliver meget meget opmærksom på sig selv når man står der mellem blonde babes og lysserøde balloner og hælder den ene vodka-juice i halsen efter den anden.. Jeg er lykkelig for at mine veninder er tilpas tjekkede og gode til at holde stilen.. Ellers havde jeg med sikkerhed danset grimt til ace of base på en en meget upassende måde, på et alt for tidligt tidspunkt... Men det blev heldigvis ikke til noget, ikke at lysten ikke var der!!!!
OG, ha ha - man ved man er mor når man glemmer sin mobil, men tilgengæld har lommer og taske fyldt med sutter!!! 

Så dagen i går gik med at være en ufattelig dårlig mor - som brugte hele dagen på at ryste, klynke og sove... Heldigvis har barnet en drøm af en far, som sørgede for leg, pandekager, legeplads og besøg hos farmor og farfar... Alt i mens jeg krævede chips, saft og omsorg - hvilket jeg fik i rigelige mængder...

I dag skulle den så stå på skrivning, planen var at jeg skulle på Campus og skrive, men det satte kodyl-hovedpinen da en stopper for... Ihhh altså øv - det er bare så hammer irriterende, og jeg bliver helt sur på mig selv når jeg ved at Chres sidder og knokler, og jeg bare ligger her og klynker igen... Må blive frisk i en fart, min kære Fader har nemlig føs'dag, så han skal fejres i aften - HIP HURRA FOR DADDY!!!!

torsdag den 24. marts 2011

Funny Friday coming up!!!

I kampen over det kedelig er der taget nye skyts i brug... Denne gang er kanonen ladet med concept "Funny Friday" - BA-makker Chres og mig selv skiftes til at forkæle hinanden med lækkerier og spass om fredagen, og i morgen er det mig der starter ballet!! Derfor er aftenen blevet brugt på at bage scones... De er desværre rimelig tørrer, men der er indkøbt stikkelsbær/hyldeblomst marmelade til dem, så det må hjælpe lidt på tørheden...



I køleskabet står der dej klar til i morgen tidlig... jaaa, nybagte boller til morgenmad er ikke dårligt :)

TOTAL overskuds-mom dér!!! OG mit hemmelige hækle-projekt skrider stødet frem... Er MEGET tæt på færdig, og glæder mig helt vildt til at pakke en fin forårsgave til en helt særlig dejlig Qwinde, som i den grad fortjener forkælelse....

Så, nu har jeg 14 dage til at finde på hvad min næste fredag skal krydres med - Ideer??? Det skal bare være noget som kan medbringes på læsesal og som bringer glæde og gak... hatte, briller, og truthorn er bestemt med på idee-listen..

Happy Friday til dig.....

tirsdag den 22. marts 2011

balancen er genoprettet!!

Netop som jeg gik og havde ondt i maven over at skulle blive færdig med studiet og voksen og alt muligt, så kom den søde Øjenlæge Peter mig til undsætning...

Peter: Jeg tjekker lige om du skeler
Mig: Øhh, det kan du vel SE at jeg ikke gør??? ( tænker for mig selv at han det da er noget rodet at være øjenlæge når man selv er stære blind)
Peter: (dækker først mit ene, så mit andet øje til) - Kigger du ind i lyset?????
Mig: ØHH JA!!!
Peter: hmmmm, nå men... øhh... så prøv at kig på stikkontakten
Mig: Stirre, stirre stirre
Peter: Ja, jeg mener bestemt at du har en skjult SKELEN, vi sender dig til skeleterapeut..

WTF!!!!!! - Skelen??? Ej men vil du da lige la' vær??? Det er da noget børn har?? Ihh, skal jeg så have sådan en hudfarvet klap for øjet?? ej men det er jo helt tosset!! Men ok, der kom da balance i det hele igen... lidt barn er der da tilbage i mig. Ud af døren med mig, med en "recept" på tiger-briller, ny tid til lammelse af øjet (husk førerhund) og aftale med min nye terapeut - Skele-tera-fucking-peut!!!

mandag den 21. marts 2011

Det kører, det kører, det SKAL køre....

Jeg har før skrevet at denne blog gør mig glad, ikke mindst for mig selv... Så her midt i min totale indre BA-breakdown må jeg lige blære mig lidt... For lige nu føler jeg at det hele skrider under mig, og min sidste bastion af ungdom og barndom forsvinder fra mig.... Det her med at skulle opfylde drømmen og gøre den til virkelig virkelighed skræmmer mig enormt, og jeg frygter ikke at leve op til mine, og andres forventninger... Jeg har 3 mdr og 30 sider til at finde ud af hvordan jeg bliver ved med at være barn når den sidste rest af uansvarlighed forsvinder.... Hmm, mere om det senere.. det kræver vist lidt mere tanke inden det kan komme rigtig ud... Beklager det kryptiske indlæg..

NÅ, det var mit blær jeg kom fra... Hæ hæ. Har været en LILLE smule krea den sidste tid, og det skal deles... Mit spejl skal pudses, så jeg kan se hvor god jeg er :)


I dag har jeg lavet mig et lille sleeve til min slæb-bare pc. Når jeg nu skal have min computer med mig på læsesal, så skal den jo passes på :) - den kunne bestemt udføres pænere, men taget i betragtning at der er brugt 30 min på den, så er jeg da egentlig ok tilfreds :)



I sidste uge blev det til lidt forårspynt, inspiratioen er her fra blogland.. Sorry, kan ikke lige huske hvor det var jeg så det.. 2 af dem mangler lige en snor og lidt perler :)


Sidst men ikke midst, så er jeg gået i gang med en lille pinoccio-bordskåner :) - den skal lige have en pose kugler eller 2 mere :)

Nå, det var blær nok for nu..... Sjovt som man finder på krea-sager når der ligger en sociologi-bog og venter :)

torsdag den 17. marts 2011

Sidste skoledag :)

WOW - så havde man da lige sidste skoledag... Det er bare som om der mangler noget... Plejer det ikke at være noget med en masse vand, grimme kostumer, karameller og vild druk????

Hmm, nu går jeg jo på en videregående uddannelse, hvor man er voksen og alt muligt... Men betyder det så at man ikke må kaste med vand og drikke sig fuld bag skolen mere?? Det gider jeg da ikke - Jeg vil da have fest og ballade. Jeg vil fejres vil jeg, med balloner og tilråd og held og lykke.. Måske det kommer når nålen sidder på uniformen, hvem ved?? En ting er i hvert fald sikket, jeg skal nok selv sørge for at der bliver fest og gang i gaden når jeg har afleveret opgave og er færdig nurse. Måske feslighederne i dag blev overskygget af det faktum at der skal afleveres valgfagsopgave i morgen.. Min dag har i hvert fald bestået af lige dele læsning, skrivning og gloen ud på regnen. Tilgengæld har jeg fundet et nyt farvorit sted i byen. Læsesalen på det natur-og sundhedsfaglige bibliotek er jo skøn. Ro og fred og her emmer af læring og viden. Lige et sted til at fordybe sig - og et sted hvor man ikke kan overspringe med opvask, Beverly og MEGET vigtig oprydning i sokkeskuffen.... Ja i dag har jeg fx formået, for første gang i min tid som stud. at blive færdig før midnat... Store sager!!! og desværre lidt sent at begynde den gode stil... Nå pyt, bare det holder 3 mdr endnu, så er jeg lykkelig...




Nu går turen hjemad - i sneen.. Hjem til et glas rødvin og lidt tv.. Med god samvittighed :)

mandag den 14. marts 2011

Jeg drømmer og drømmer.....

Jeg går rundt med en helt ustyrlig trang for tiden... Sådan en som man bare kæmper og kæmper med, og hver dag er lige ved at give efter for.. Jeg drømmer om det om natten og tænker på det hele dagen..... for nogle er det chokolade, andre er det øl og smøger - for mig er det for tiden....... SHOPPING!!! Jeg har så meget lyst til at købe dimser og dutter hele tiden... Jeg trænger til lækre retrostoffer, fint papir, Tapet i metervis og bånd og perler. Åhh, jeg vil Pimpe vores hjem så det er helt klar til forår.... Nye farverige puder, sprødt og lækkert sengetøj som bringer regnbuen ind i mine drømme, tæpper og stager, skåle og smukke smykker til at pynte min vinterblege hud. Smykke mit hjem min nyudsprungne forårsblomster i skønne sarte farver.. Jeg vil have Anne black, dear dear, Muuto, Kähler, Mag's, Rice, House Doctor, Mac, Panton..... Hvis der er en shopping gud, så vær barmhjertig. Hvem der bare kunne valse hjem med favnen fuld af poser og bruger timer på at sætte på plads og pakke det nye guld ud.


I dag brugte jeg en lille time på at ose og drømme i illum og magasin - Bare en tur i boghjørnet i Magasin giver mig jo helt kriblen i maven... Hvem kunne ikke lige hive hele "jordens børn" serien hjem - nu hvor den endda er på tilbud?? Og lige toppe købet med en omgang glatte og glitrende børnebøger til prinsessen.... Men der kom IKKE noget med hjem... Alene for det burde jeg have en præmie... Det kunne jo fx være, hmm, hvad med et par hundrede tusind??? Øv hvor er jeg træt af SU og røde tal på kontoen - og jeg synes helt ærligt at jeg fortjener at forkæle mig selv og mit hjem..... ARG, en eller anden giv mig nogle penge - NU!!! Jeg trænger, jeg trænger... Måske er det drømmen og håbet om forår og sol som manifesterer sig i behov for nye farver og knitrende poser?? Hvem ved, alt jeg ved er at jeg ikke kan gøre andet end at drømme videre... Hvad drømmer du om????

torsdag den 10. marts 2011

Så kom dagen vi alle har ventet på - længe!

Wudi (som P siger) i dag kommer min elskede søster-pige hjem fra den store verden. Fie har været i en tur i østen siden november, og vi savner hende godt og grundigt nu. Hele familien tæller timer til klokken bliver 20, og jeg forsøger med al min kapacitet at finde ud af hvordan jeg sørger for at P er vågen og kan kippe med flaget kl 20.30.

Fie har været rigtig bange for at P ville glemme hende når hun havde været væk så længe - tror nu ikke at det bliver noget problem. P har hele tiden reageret med glæde når vi har snakket om Fie, og set billeder af Fie.. MIN FIE!!! Se bare her hvor meget hun glæder sig:



Jeg tror at Fie er P's bedste ven, og med god grund... Hun har redet hende fra at ryge en tur ud af vinduet mere end en gang.. Fie har stået klar til at trille en tur med prinsessen, når mor bare har fået nok og måtte sove, super Moster Fie.

Da jeg var gravid kunne Fie slet ikke forstå at hun ikke måtte sidde ude foran fødestuen og vente, så hun komme ind med det samme.. Men hun fik dog alligevel en sms da vandet gik... På det tidspunkt stod hun midt på et dansegulv, i en sørge-brandert over en dårlig eksamen... Der gik ca. 30 sek. så havde Morgan en meget fuld og meget tudende Fie i røret.. der gik længe før han fik et ord indført, for i den anden ende blev der bare tudet og vrøvlet noget med om det var nu, og om hun skulle komme??  - Da P så var kommet til verden filosoferede Fie lidt over det med moderkærlighed... "Jeg kan slet ikke begribe hvor meget du elsker hende Nadia, Jeg elsker hende mere end noget andet, og hun er ikke engang min"

Og i dag kommer hun så hjem - og jeg ville ønske at jeg kunne snuppe hende væk fra alle de andre som kommer i lufthavnen og siger velkommen hjem... Tænk at jeg ikke skal være den første til at give hende et kæmpe kram.. Nå, det må jeg jo leve med.. Så længe hun er hjemme, så kan jeg jo kramme hende hver dag hvis jeg vil.... GLÆDER MIG TIL KL. 20.30

tirsdag den 8. marts 2011

Kvindekamp ??!!??


I dag fylder kvindernes internationale kampdag 100 år – sikke dog en alder, og hvor er det sket meget. Hun er blevet en gæv gammel dame, men er det på tide at sende hende på pension?? Har hun kæmpet sin kamp og vundet?? Har kvindekampen sin berettigelse her 100 år efter?? Har det taget 100 år at få den ligestilling vores formødre satte på dagsordenen, 8 marts 1910 på jagtvej 69??

Der kan jo ikke være nogen tvivl om at der for langt størstedelen af verdens kvinder i den grad er noget at kæmpe for!! Hver dag kæmper kvinder i den 3.verden mod fordomme og myter, nedværdigelse, vold og overgreb – Men sådan er det jo langt fra her hjemme i lille, idylliske Danmark.. Vi har stort set fået vores ligestilling, men på en eller anden mystisk måde fortsætter vi med at kæmpe, nu vender vi os mod vores egne

Har 100 års kamp sat os i et beredskabs-mode som vi ikke kan slå fra igen? Har kampen sat sig i vores blod og begyndt at æde os op inde fra?? Vi er gået fra at stå sammen til at trampe på hinanden på vej op af succeses stigen.

Hvem køber mest økologisk, hvis barn gnasker mest grønt og bliver holdt længst fra slik og sukker, hvis mand får flest blow-jobs og impulsiv sex på køkkenbordet, hvem finder flest loppefund, syr flest patchworktæpper og suttesnore, bruger færrest parabener, drikker mest grøn te og er bedst til at være ”tilfældig lækker” – ”hvad?? Nå’ den her lille sag – Det er bare en klud jeg fandt i bunden af skabet”….. GU’ er det jo ej, Du har ledt efter den perfekte lækre uldsag i 100 år, og købt den i dyre domme, stået 20 min foran spejlet (mens dit barn åd sig mæt i rosiner) og matchet den med lige dén halskæde som får dig til at se allermest boheme lækker ud, håret sidder, make-uppen spiller og solbrillen sidder perfekt som kirsebærret på toppen… Men sådan skal det jo helt ikke fremstilles, for det hele skal jo være så nemt..

Helt ærligt, så synes jeg at det er drøn anstrengende at opfylde alle de krav samfundet stiller til os. Jeg vil virkelig gerne give min datter øko-grønt i stride strømme, og gud hvor gad jeg da gerne have impuls-sex midt i opvasken. Men tøsen giver jo ikke op før jeg disker op med en Marie-kiks og hvor er det dog i grunden virkelig ubekvemt at knalde med en opvaskebørste i ryggen, for ikke at tale om glat og endda måske farligt med det sæbevand over det hele – det jeg vil frem til er at jeg ikke mener at man ikke skal ville det!! Selvfølgelig skal man da det – og hvem vil ikke det?? Vi har alle vores idealer, og alle stræber vel et eller andet sted for at nå dem… Vores køn havde ikke været hvor vi er i dag, hvis der ikke havde siddet en masse gæve damer og besluttet at vi ville mere end dem før os. Jeg mener ikke at vi skal gå i stå og bare lade stå til – vi skal da kæmpe, FOR SATAN hvor skal vi kæmpe. Vi skal kæmpe for os selv, vores børn og vores fælles fremtid – Men hvorfor skal vi lade som om det er let det hele??

Ja, det kan godt være at det bare er mig, men jeg synes langt fra at det er nemt, det her mor-kæreste-karriere-veninde show rider mig som en mare – Jeg knokler helt ærligt min røf i laser for at leve op til mine egne idealer, og det har jeg da tænkt mig at blive ved med…. Jeg ville bare så gerne have mig et lille heppekor som kunne hjælpe mig op af de stejleste tinder… Kunne vi ikke omdanne denne konkurrence til en støtte gruppe for stressede mødre?? Hvis nu vi åbner lidt op, og tør indrømme at det sku er lidt hårdt at træde Niholaen fra Netto, til Fakta og så lige rundt om Rema også – for at få de øko-varer vi så gerne vil fodre vores afkom med, så de kan undgå bare lidt at alle de stoffer som ”de kloge” advarer os mod….

Jeg opretter her med AK – Anonyme Kvinder – en støttegruppe for kvinder som kæmper for deres drømme med næb og klør og som til tider bare gerne vil have en lille støttesang, eller måske endda en lille støttefest… Alle er velkomne, eneste krav er at man tør løfte bare lidt af sløret for at det dælme ikke er lutter lagkage og ”a walk in the park” at være den udgave af os selv som vi allerhelst vil være.. Håber ikke at den består i 100 år..

Måske vi skulle lytte lidt til min kloge mor og vælge vores kampe med omhu!!!

Rigtig god kampdag!!

P.S – Ihh, bliver dælme lige nødt til at kippe lidt med mit eget flag… Så så man lige mig få en rigtig fin omtale på Forældremanualen.dk – Jeg kan kun opfordre alle til at følge med hos dem.. De samler masser af skønne blogs og tips til forældre….

mandag den 7. marts 2011

Forårs give-a-way!!!


Så kan jeg endelig præsentere min første give-a-way... Jeg har selv brugt mange timer på at drømme om Retro Villas skønne vintage-tapeter, så nu skal der dele lidt ud af godterne. Søde Mette-Helena har med glæde delt lidt ud og jeg har selv spyttet lidt i kassen også, med nogle af mine egne tapeter. 

Når man så sidder og forbereder sådan en dejlig give-a-way, tænker man jo på om nogen overhoved gider at deltage... og jeg har så også tænkt over hvorfor jeg laver en give-a-way?? Mange gør det jo for at få flere læsere, og det er jo også helt fint - det er bare ikke derfor jeg gør det... Forstå mig ret, jeg vil da rigtig gerne dele min verden med endnu flere, men jeg vil ikke "købe" læsere med en give-a-way... 

Jagten på fastelæsere er  i mine øjne blog-lands helt egen lille popularitets-konkurrence.... som den gang i børnehaven, hvor det gjaldt om at komme med til flest fødselsdage eller være den flest ville holde i hånd i rundkredsen... Jeg er helt sikker på at dem med mange læsere slet ikke ser det sådan, men os med meget få gør altså. Man står lidt ovre ved gyngerne og ser på de seje piger være omsværmet af de andre i sandkassen
 -og uhh hvor ville man gerne ind i varmen, og selv være "toppen af poppen". Alt det her snakkede vi lidt om på hækleskole hos Asli, og der startede mine tanker om faste læsere.. For jeg blogger jo ikke for at mange skal læse med. Jeg blogger for at have et sted at sende mine tanker hen, og et medie til at holde mig selv op på mine ambitioner og drømme - og det ændrer sig ikke om jeg har 1 eller 100 læsere - DOG bliver jeg da super glad og stolt når nogen gider at læse med hos mig, men de skal altså selv virkelig ville det.

Så derfor er  reglerne i min lille give-a-way som følger:

1 kommentar = 1 lod i lodtrækningen.
Intet mere, intet mindre
Husk lige at skriv din mail-adresse, hvis du ikke har en blog selv så jeg kan fortælle dig DU er den heldig vinder..

Hvis du kan lide det du ser, så skal du være mere end velkommen til at læse fast med, det vil varme mit hjerte - OG hvis du oven i købet, af dit gode hjerte vil linke til mig eller på andre måder sprede ordet, ja, så kommer du med sikkerhed med i min aftenbøn :)

Glæder mig til at kunne dele lækkert Retro-tapet ud... Den heldige vinder bliver udtrukket den 1.April

onsdag den 2. marts 2011

At sætte det hele lidt i relief...


I disse dage er jeg jo så heldig at få lov til at blive lukket lidt ind i en lidt lukket og hemmelig verden. På Valmuen kommer der brugere som ikke har haft sucsess med metadon-bahandling, og nu modtager de læge ordineret heroin. Før jeg kom der, troede jeg at det handlede om at gøre brugerne clean - og det gør det jo egentlig også - det er bare ikke hele formålet. På Valmuen hjælper man folk der hvor de er, og med det DE mener de har brug for. På Valmuen "må man gerne" have et sidemisbrug, så længe man er ansvarlig omkring injektionstiderne... Man får ikke sin Herion hvis man er fuld eller mere påvirket end "normalt" - Der er rigtig mange brugere som er meget glade for stedet, og de har stort set alle forskellige mål med at være der. Alles mål er heroin, men motivatioen, og sidegevinsterne er meget forskellige. Nogle vil gerne have en bedre social-kontakt. andre vil have noget at bruge dagen på, så det ikke er gaden som kalder. Andre vil passe lidt bedre på dem selv, og fixe rigtigt og i rene omgivelser, uden stress og bakterier. På Valmuen bliver man "bare" passet på, af nogle mennesker som vil en det bedste, og som man kan betro sig til. De ansatte gør et kæmpe arbejde for brugerne, og brænder virkelig for at hjælpe dem som ingen andre vil røre med en ildtang. Derfor kommer brugerne måske også tættere på end almindelige patienter gør. Når man har brugt 2 timer på at lytte til disse forfærdelige skæbner, når man ser hvilke kort nogle mennesker sidder med på hånden, så skylder man dem fandme at se lidt på sine egne...

Her sidder jeg i min sofa, med tæppe på, hækletøjet i skødet, varm the og irriterer mig over at overboen hamrer!! Jeg skulle skamme mig, skulle jeg. Lige nu sidder Tanja, i bedste fald i en gammel sofa og kokser efter et godt fix, i værste fald har hun gang i en kunde på jagt efter næste pose Coke, så hun i morgen møder op, helt udbrændt, kokser efter sin injektion, sidder og "roder" i 20 min, og er så igen frisk nok til ar finde gaden, næste kunde og nye stoffer. Men uha, hvor er det da ambivalent... for øger man da ikke bare Tanjas behov når hun får heroin på Valmuen, og bare fortsætter sin vej ned i dybet... Måske gør man, måske så hjælper man hende, ved at vise hende at uanset hvor mange stoffer hun tager, hvor mange mænd hun servicerer om dagen og hvor mange gange hun ikke magter at leve op til en aftale, så er der altid et bad, en sofa og en portion mad på Valmuen. OG der er gode og kærlige øjne som hver dag ser at Tanja er her endnu, og fortæller hende at her er nogle som står klar den dag hun selv kan overskue at trappe ned.

Jeg tror på at steder som Valmuen er vejen frem - det er i hvert fald en anden vej end den man har prøvet tidligere, og den er jo ikke videre effektiv for dem som bare ikke er klar endnu. De har før været overladt til gaden og jungleloven, nu har de et helle, og alle mennesker fortjener et helle... bare et lille hul hvor de kan puste ud, og samle kræfter til endnu en dag hvor de igen forsøger at gøre deres bedste... Om de lykkedes ved ingen, men alle prøver - DET ved jeg nu...

tirsdag den 1. marts 2011

træt med træt på...



Uh, disse dage byder på RIGTIG meget udfordring - både fysisk, psykisk og kreativt... I går var jeg til hæklekursus hos Asli, sammen med Mille, Karina og Birgitte... Det var sindsygt hyggeligt og jeg mødte nogle damer som ville være med i min "anti-spelt" gruppe... Det var drøn befriende lyn hurtigt at "finde" hinanden i en snak om hvor super Kikset man lyn hurtigt føler sig, når man er omgivet af "spelt-damer med flagrende gevanter og øko-unger" - Det var jeg jo så heldigvis ikke.. Vi var alle lige dårlige hæklere, med lige lidt overskud i hverdagen.. og vi havde alle, stædigt, stressede og godt trætte taget turen til Sydhavnen, og fik lært at hækle (lidt) - Det er i øvrigt noget der giver energi på kontoen, for jeg var da først hjemme kl 23!!!

En begivenhedsrig dag på Valmuen, med uddeling og overvågning af Heroin og injektion, mad hos de gamle med kusinen og skønne unger, bror-mand og min helt egen Momse - er nu ved at være slut... I morgen venter endnu en dag, mere rolig, dog starter den helt sikkert som i dag - Med hækling i bussen :)

SOV godt :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...