onsdag den 31. august 2011

Katastrofekurs??

Jeg bliver simpelthen nødt til at blogge lidt den retorik og katastrofe-liderlighed som er total fremherskende i medierne for tiden... Jeg ved ikke hvad der er sket, men det er jo ikke til at komme frem for advarsler og forudsigelser om hvor skidt det hele står til.

Jeg tænker helt specifikt på vejr og økonomi. Nu må det ganske enkelt stoppe med advarsler - man tror jeg ikke på et ord de siger længere. JA, der kommer meget regn, og det stormer... MEN lad dog, for pokker, vær med at stil dig ud på havnen, med paraply og en mikrofon omviklet en død pungrotte og råb ind i kameraet hvor meget det blæser.. NO SHIT Sherlok, det kan vi sku da selv se... Forleden kaldte en vejr vært et skybrud for dødsregn... DØDSREGN... WTF!! Nu stopper de altså med deres kreative sprogbrug på div. vejrredaktioner.

OG, nu må de lige prøve at skrue lidt ned for bankerot-bølgen også.. "vi stiller direkte om til Gunilla, som står uden for børsen - hvad siger danskerne til dagens aktie-fald" - De siger ikke en skid!! For de fatter ikke en skid.. Vi kan forstå at det pt ikke går skide godt for dansk økonomi, men drop nu ord som betalingsbalance, BNP, recession, konjunkturmåling og nøgletal - Vi fatter det ganske enkelt ikke, og der sker 1 af 2 scenarier: Vi tænker som mig: slaaap nu af, eller vi tænker: Uha, jeg må da hellere pronto finde nål og tråd frem og sy opsparingen direkte ind i madrassen - Og så sker der jo lige præsis det som der ikke skal ske, folk holder op med at bruge penge, og hele skidtet går i stå..

Så kære journalist.. Vil du ikke nok skrue retorikken der ned hvor den hører til?? Hvad har du tænkt dig at gøre den da nogen rent faktisk dør af regnen?? så har du jo brugt ordet, dengang du bare skulle skrue op for panikken og skaffe seertal.... Skal vi have neonbjælker som fylder halvdelen af skærmen, så Jes Dorfh må stå på tær, med blinkende skrift og alarmklokker??

Kunne vi ikke finde en lidt mere realistisk tone???

tirsdag den 30. august 2011

udsigt....

Det her er så cirka hvad jeg ser mest af lige nu.... det er med bøjet nakke at jeg efter 3 års forsømmelse slæber mig til tandlæge. Min mave er en stor knude og jeg kan da heller ikke sige mig fri for en smule kvalme og klamme hænder.

Kors have mercy!
Published with Blogger-droid v1.6.8

søndag den 28. august 2011

søndag aftens mad.




WTF!!! Synes dælme godt at de kunne sende en advarsel med ud når de langer drinks over disken..... I disse tider sidder der jo advarsler på hvad som helst, og INTET af det har til dags dato ved min gud aldrig gjort mig så syg, som jeg har været i dag. Shut nu op!! Heldigvis var jeg da så sulten da vi gik hjem at jeg i de tidlige morgen timer, lystigt gik i gang med toaster og saftevand. Det blev nemlig ikke til AL den mad bagerpigen havde pakket til mig, inc juice OG været oppe i baglokalet efter thebirkes - for jeg havde da lige "uuupsshhh,  shleet ikke nogen penge - hi hi, fnis og slingren ud af døren igen" UNDSKYLD søde, tålmodige bagerpige  Tør SLET ikke tænke på hvor galt det var gået hvis jeg ikke havde hapset mine 2 toast med ind under dynen... Vil godt nok hellere vågne op med ost på kinden og krummer på puden, end i den tilstand manden vågnede op i... For HAN skulle i hvert fald ikke have noget mad, nej nej... Baaaad decision. Nåj hvor har han været i sørgelig tilfælde i dag. Her snakker vi fosterstilling og dybe vejtrækninger efterfulgt af hurtig løb med porcelæns telefonen. 

P har gudskelov hygget med mormor og morfar, og resten af familien til fødselsdag hele dagen... Det havde slet slet ikke været sjovt at være hjemme med mor og far i dag - eller på den anden side havde hun måske haft en fest med at spise chips til morgenmad og se tegnefilm hele dagen....

MÅ lige vise hvad jeg fik med hjem fra Faster Flittig i går... ORG, hvad!! P skal helt sikkert have et dynebetræ af den grønne - den er jo såå skøn, :)

torsdag den 25. august 2011

Brun og ???

Nu har en veninde lavet en "hemmelig" request på et patchwork tæppe - og jeg vil jo SÅ gerne at flere små baby-piger skal puttets i mit arbejde - men jeg må have noget hjælp...

Mor er sådan lidt klassisk, og glad for støvede og mere dæmpede farver - så jeg vil gerne lave et tæppe som passer til sådan en lille fis..... Jeg tænker selv brun OG??? Evt lysserød?? Men uden at det bliver for flæse-agtigt?? eller for kedeligt, det skal jo gerne have det der retro-look.....

Nogle forslag??

onsdag den 24. august 2011

Gaver til en helt særlig pige ♥

SÅ er det endelig blevet tid til at jeg kan vise mit nyeste krea frem. Jeg er SÅ stolt af det, og synes i al beskedenhed selv at det er såå fint, og så passer det jo heldigvis rigtig godt til den lille smukke pige, som nu skal putte i tæppet, og hygge med den lille fine stjerne...

I retro-blomster stof på den ene side, og lille sødal på den anden. Fyldet er Hvedekerner, som kan varmes i mikroovnen. Perfekt til små maver med av I eller til at lune små kolde fødder i barnevognen. På den anden side er der broderen et lille sovende ansigt.

 Patch-work i 1x1 meter - Holdt sammen med en stikling lang den lilla baby-fløjl - mellem de to lag er der et lag tynd fleece - rigtig blødt og fint - Og må indrømme at denne DIY, har hjulpet mig meget.

Og, så blev det også til en fin ranke med applikeret navn - tror det hele faldt i god jord :)

Uhh, elsker at få fine ting ud af mine timer foran symaskinen..... HMM, hvad mon næste projekt skal være???

mandag den 22. august 2011

Pride og smukke sager :)

Ahhh, Lørdag kom Mutti her ud og svinge træbenet lidt - sammen med alle de andre tosser som elsker glimmer, glitter og fjer - og ØL!!!
Mødte de søde folk fra Aids-fondet - og de havde deres sjove vogn fyldt med sikker sex med. OG fede støtte tatoos. Så nu render jeg rundt med en homo-aidssløjfe på brystet, og er på en og samme tid glad og lidt irriteret over at jeg altid ende med tegninger, tatoveringer eller underlige hatte på når jeg drikker bare en lille smule øl..

Men altså, sådan en fin sag her:
og så til sølle 20 kr.... NÅ, kunne ikke vælge, for der var dælme mange fine, så tog 3 for 50 og har nu disse skønne sager i min kalender....










Fine ik? - støt selv lige HER

fredag den 19. august 2011

Min lille bisse....

Vågnede i nat ved Av av og piv fra P's værelse... Efter at have trøstet og kravlet ind i kassen igen, nogle gange, røg manden på sofaen og trutten kom ind på hans plads.. Der gik 1 time, så brød feberen ud og første is blev klippet op... Lidt hyggeligt at se tegnefilm og spise is kl 02... efter en time og en panodil faldt vi i søvn, og fik da sovet, om end rimelig afbrudt til kl 9...

Nu ligger vi så her, ser Tintin, drikker mælk og putter.... Øj hun er sløj og slap den lille mus - men et kamera kan man jo altid lige mande sig op for ;)

Har godt nok ventet længe på at de sidste bisser brød frem, og håber at de ikke skal plage hende for længe.....

Ihh, mon vi så kommer i Ikea i dag????
Posted by Picasa

onsdag den 17. august 2011

Mine seneste Lopper :)

For efterhånden længe siden var jeg på tøse tur til vordingborg, og MEKKA inden for genbrug :)

Her er lidt billeder af hvad der bla. var årsag til, at jeg sad med benene oppe i loftet på den lille Daewoo, og ikke kunne overskue da bilens fører pludselig sagde, HOV, nu tror jeg sgu vi havner i sverige ;)

Fin fin hæklet pude, til en pris som i virkeligheden er en hån i mod den som har lavet den - men her hjemme er den elsket mindst lige så højt..

Smuk vintage kjole, ved ikke om den nogensinde kommer på, men med hjem skulle den ;)

Hvis nogen kender til dette stel, leder jeg nu efter mere....

Starten på en samling af smukke gamle tallerkner

Det vildeste sengetæppe, som gør mig glad i låget hver gang jeg ligger det på.

Uhmm, stoffer :) - Den lilla Sødal er allerede blevet klippet i...

De fineste motiver, og P er allerede knald god til at spille.

Kronen på værket - Den absolut sejeste retrolampeskærm. Den giver den helt rigtige hyggestemning på P's værelse.
OG, så mangler jeg endda spejlet, som i dag er blevet hjulpet af med en uhyggelig grim guld maling ( Hurra for acetone), Gulvasen, som jeg ikke må beholde, tæppet som jeg fiskede op at skraldesækken og de fine, fine porcelænspendler som jeg fiskede op af en container i sverige. De er klokkeblomst-formede og lyserøde kanter og huller.. SMUKKE..

mandag den 15. august 2011

De små detaljer....

Så er der kommet lidt op i gangen her hjemme - Der var lidt tomt, så jeg har længe gået og samlet sammen til et lille "tablau" - I ren retro stil ;) - Sætterkassen er fra Frelsens hær til en sølle 20'er, bagpladen beklædt med vintage tapet, og så har den fået en gang shellak. Spejlet er blevet renset for grim grim guld maling, og skuffen er en foræring... Synes at det pynter... og glæder mig over nu at have endnu et sted til små dimser..

Hvad synes I??



Meget tomt ik??

AF med den grimme guld

NÅ - er det ikke fint??


søndag den 14. august 2011

Kom bare an - jeg er klar :)



Så kan kulden bare komme an, jeg er nu hoocked up alpaca-style. Fandt denne skøn-sag til fair fælled festival i går, og den måtte bestemt med hjem. Nøj jeg synes at den er skøn.. Grim på den meget fede måde, og sådan lidt "storby-jeg-har-rygsækrejst-gennem-Inka-Peru-på-ryggen-af-en-lama-og-kommer-med-tilfældige-men-meget-velplacerede-hints-konstant"-agtigt... Ikke fordi jeg er misundelig på dem der har - eller noget - på ingen måde.... Jeg under dem da deres tid i solen, uden bekymringer om job, penge og lorte udslæt på maven ;)
Posted by Picasa

tirsdag den 9. august 2011

SÅ er jeg hjemme :)

I skal da lige have et lille hej fra mig... Er i dag kommet hjem, for good... Jeg har haft den fedeste tur og lært så vandvittigt meget. Vigtigst af alt om mig selv og mine valg i livet...
Der gik ikke meget mere end 2 dage, før jeg opdagede hvor meget jeg har savnet at være mig selv igen.. Sådan helt mig selv, uden en mand eller et barn at tage hensyn til. JA, jeg har savnet dem, men ikke nær så meget som jeg havde regnet med.. Hmm, ved ikke lige hvor "korrekt" det er at sige sådan noget, men helt ærligt, så har jeg sku savnet mig selv i laaang tid, og nu fik jeg så endelig tid til at finde ind til den Nadia jeg var engang.
Jeg har fået dannet mig et helt unikt netværk lige fra Indien til Canada, oplevet suset fra 40.000 andre som deler min interesse og tror på det samme som mig. SÅ stort - og jeg vil unde alle at få en lignende mulighed bare én gang i deres liv.. I AM A BORN AGAIN SCOUT ;) - hmm, ja, det er bare et sus at kunne følge sin lyst og lade sig styrer af sin interesse uden grænser i hele 3 uger.
OG, så er der da ingen tvivl om at jeg har valgt den helt rigtig mand at leve mit liv med.. Har ærligt talt haft mine stunder af tvivl, efter 10 år med den samme og den første nogensiden, kan man sku godt få lidt kolde fødder, og tænke over om græsset mon er grønnere et andet sted.. Min tvivl er vasket væk, og min lyst til ham og mig og vores liv sammen er tilbage i en grad jeg aldrig har følt før..♥♥♥

I got that lovin' feelin..

NU gælder det virkelige liv, med jobsøgning og vasketøj - men kom an, jeg fuld af energooooooo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...