onsdag den 13. juli 2011

Mini-ferie med skønne tøser :)


Er netop hjemvendt fra en lille hyggelig tur til vordingborg med 3 skønne tøser... 2 på 2år og 2 som var "lidt" ældre ;) - Jep, mig, P, kusine Signe og Tilde-pigen..

Der er festuge i vordingborg, og det betyder slagtilbud i massevis.. Puha, det koster kroner, men det er jo alligevel under halvpris, så et par sko, 3 par bukser, flere toppe og andet godt kom med hjem... Og det er så kun de nye stang-varer.. For genbrug i provinsen er jo noget HELT andet end her i købstaden... Jamen jamen jamen, gik lige lidt amok i møbel-biksen... Men det får sit eget indlæg i morgen, når det er lyst..

Lige nu vil jeg benytte lejligheden til at skrive lidt om skønne Farmor.. Farmor har et lille hus i en baggård, og her byder hun på ro og fred fra Algades mylder.. Der er det fineste lille legehus, og så er der "Børnegården"... Måske nogen kan huske at der var et program på tv2 der hed "Danmarks bedste ide" - Her deltog Farmor, med sine trædyr på fod, som man kan lege med... OG det gjorde tøserne så... I 3 TIMER legede de med dyr, baby, sand og hinanden, mens vi 2 mødre drak cirkel-kaffe af fine kopper, og Farmor hyggede om os alle.. AHHH...


På lørdag er der Bamse-fest hos Farmor, og kan KUN anbefale alle som er i området at kigge forbi.... uhh, det var TOP hygge :) Vil du vide mere om Farmorhuset???

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...