søndag den 3. juli 2011

Våd weekend?? !!

Jeg har siden onsdag leget med kage, og har haft så meget lyst til at vise hele processen frem - men da det var en overraskelseskage, gik det jo ikke :-/ - Så nu får I den helt færdig i stedet. Jeg er for en gang skyld meget tilfreds med resultatet, og intet gik galt i processen - ENDELIG.. Der plejer gerne at være noget som driller, bunde som klapper sammen, mousse som flyder eller fondant (overtræk) som sprækker - Det eneste som var rigtig surt var at den svedte hele vildt, men luftfugtigheden kan man jo ikke gøre noget ved, og fin og lækker var den... Har endelig fundet en kanon opskrift på lyse bunde, som helt sikkert skal genbruges.. Ellers var der jordbær mousse, toblerone creme og baileys mousse i - MUMS. Den var smurt op med vanilie smørcreme og pyntet med fondant... OG JA, overraskelsen bestod i at forældrene til Melina blev surprise gift, og de vidste ikke at jeg vidste det.. Så musse-mor og musse-far var min lille gave til dem..

Selve festen var i haven, med telte og lys og der var lagt op til rigtig sommerhygge - øhh, ja det lavede guderne så godt og grundigt om på... Og mig, ja jeg kunne slet ikke holde op med at grine.. Hoppede rundt i monsunregnen med bare tær og driv vådt tøj og skreg af grin... Det var jo simpelthen så absurd at jeg slet ikke kunne holde masken - Så står man der med fine duge og folk i deres fine sommerskrud og så regner det som aldrig før.. sjovt var det, indtil der for 3 gang på 2 år løber vand i kælderen, og jeg pludselig finder mig selv i shorts og BH i kamp mod elementerne... en kamp som måtte opgives, men ikke inden der var gjort et ihærdigt forsøg... Og IHH hvor er det typisk mig at melde mig som første mand, og oven i købet gå så meget ind i kampen at jeg blotter mig for et helt selvskab... men væk skulle det vand sgu!!! ÆV BÆV 1-0 til guderne - men bare vendt jeg vender stærkt tilbage!!!

Nu har vi lige hentet P hos sviger - jeg daser og  Morgan er ved at tilberede en kulinarisk tapas-a-la-søndag, bestående af pasta med ketchup, toast, deller fra frost og ærter og majs.... Namme nam, og sundt er det også ;)


Go søndag til alle ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...