søndag den 26. juni 2011

Når man mindst venter det...

Sidder i min sofa med en klump i maven... tror det er lige dele tømmermænd og grund-glæde. I går havde jeg en af de bedste aftner nogensinde. Jeg var egentlig lidt lunken hele dagen, en stor del af min familie kunne ikke komme, og rigtig mange af mine venner var også forhindret... I løbet af dagen kom der de obligatoriske afbud og jeg blev helt ærlig mere og mere ligeglad med det hele... Min mor lagde dog en plan for at holde gang i sagerne... Noget med at holde glasene fulde, gæsterne varme, og trække serveringen af maden godt ud - og er du gal hun kan nogle tricks min mutter... Det var bare så drøn hyggeligt, og jeg nødt for en gang skyld at have tid til at snakke med alle mine gæster. 2 tøser kom oven i købet lang tid før forventet, og mine nye "spejdervenner" som jeg skal lave Word Jam med om en måned kom også.... Jeg tror at alle hyggede sig lige så meget som mig, klokken var i hvert fald 3.30 før vi låste lågen og krøb ind på sovesofaen og begravede os i tæpper.

Desværre havde P feber hele aftenen og natten, men igen scorer min mor kæmpe point og tog tjansen, så vi kunne feste... Ihh, jamen altså hvor heldig har man da lige lov at være... Og oven i købet også få gaver....

Jeg fik: Story-armbånd med margurit charm og en Nurse-ko af mine forældre - OG hele festen sørme også :)
Lækre håndklæder af sviger, charm af Mormor og charm af moster og onkel. Glasfad og stager af Faster søsse og onkel Rene, Happy-day smartbox, Asti og chokolade af Kusine Signe og Faster og onkel. Søde fristelser smartbox af Faster og kusine, Øreringe af Søde Chres, Gavekort til Panduro af Mave-tøserne. Gavekort til Matas af Spejderne. Primus-thermorkrus og skål af World Jam holdet. Og fine blomster, vin og krammer i massevis... SHIT hvor er det lækkert at være lidt i centrum og få ros og skulderklap... Så bliver man helt høj og føler sig helt speciel.

I bliver lige udsat for lidt billeder af herligheden også


Tusind tusind tak for en helt særlig aften, som jeg sent sent vil glemme.... NU stene og spise chips :)

2 kommentarer:

 1. Hej Nadia, det var godt du havde en kanon dag/aften/nat.
  Vi var som du sikkert kunne se, ihvertfald til at starte med
  forhindret, Gitte tager ikke til sådan noget uden jeg er med,
  og da jeg skulle på job, ja så blev det uden os desværre.
  Men tillykke med NURSE uddannelsen og pøj pøj fremad.
  Kærlig Hilsen Kim Guf.

  SvarSlet
 2. Det lyder som om man kan sige tillykke med uddannelsen? :-)

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...