torsdag den 19. maj 2011

Færdig?? Virkelig?? Njaaa....

I dag har været den underligste dag længe... Vi mødes i morges og skal til at skrive... pjatter lidt og face'er lidt og skriver lidt - og hov.... Så er perspektiveringen færdig.. Er vi så færdige med at skrive?? Jamen vi skal jo først aflevere om 17 dage??? Bum bum - det er næsten for godt til at være sandt.. jeg håber da inderligt at det er ægte sandhed, men muligheden for at Vejleder Ulla tordner igennem på mandag og at alt skal skrives om er bestemt også til stede... Men HEY, så har vi jo 14 dage til at lave om.. DET er ikke for godt til at være sandt.. Det er sandt!!!!

WOW - Vi var stille, kiggede på hinanden og fnisede som 2 fjollede teen-age tøser.. Stille igen, mærke efter om man drømmer, fniser, griner, rejser sig og danser, går på wc, tisser lidt nervøst, ser sig i spejlet, griner lidt mere... stilhed, latter, fnis - total tomhed i maven, sommerfugle, dans, glæde, uro, forvirring, mistro.... 1000 tanker flyver gennem mit hoved!!! Er 3 mdr's skrive kamp ved at være slut?? Er det her enden på 5 års skole-gang?? EI det tror jeg bare ikke på.....

1 kommentar:

  1. Du må da lige fortælle om det virkelig bare VAR det! :)

    SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...