tirsdag den 31. maj 2011

jo sku!!

Vi var dælme færdige... Eller der var da lige lidt som skulle rettes til og skrives lidt om, men det tog en formiddag.... SÅ sindsygt, og nu ligger den færdig og blank med sjov collage på forsiden og det hele i min vindueskarm og venter på at det bliver d.6/6....

Baby'en blev printet fredag, og det blev fejret i stor stor stil. Med øl og frokost og sushi og øl og sømænd og øl og venner og øl og hatte og øl OG TØMMERMÆND lørdag, som i hele lørdagen, med piv og suk og av og glemte hovedpinepiller, men med burger og fritter og chips og hygge..

Søndag tog mig og lille P på udflugt.... HVAD sker der i øvrigt for at det skal tage 3½ time at rejse 60km med det offentlige!!! Men det var det værd, for vi skulle til Evas føsdag og det tager vi gerne til verdens ende for.

Det var så ikke kun Eva som skulle have gaver... Næ nej, Evas lille prut har skoldkopper og det har P ikke haft, så hun blev kraftigt opfordret til at give Loui et snav eller 2. Har det yderst underligt med ligefrem at bede om at mit guld skal blive sygt, men hun er bare så djævlens bevidst allerede, og det kunne være dejligt at få overstået, så jaa, det blev den politisk ukorrekte måde... Så må vi jo se om der kommer kopper, eller ej, og krydser jo så for at hun glider let hen over det..

Over and out!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...