mandag den 16. maj 2011

Min dejlige pige ♥♥♥
Ihh, en darli' dag vi havde i søndags.... Blev vækket tidligt, og P blev noget overrasket over at det var blevet dagen hvor hun stolt kunne sige " mig DO år" - da det gik op for hende blev vi beordret til at synge sang, med det samme... så morgen rusten blev rystet at stemmen fra start.. Hun fik sine gaver og doktorsæt, bøger og shufflebook var et hit - Morgenmaden bestod af cacao, ostemad og vindruer. Så tog far og datter på stranden med hunden og mor gjorde det sidste rent i hytten... Efterfølgende blev der sovet lur og så kom der gæster.

De første 10 fik pænt hej og glade krammer og gaverne blev pakket op med ihh og nei som respons - de næste 10 var der lidt mere tilbageholdenhed overfor og de sidste 10 fik ikke lige nogen respons - Men da det hele var faldet lidt på plads, gik der total legestue i den på værelset.. Masser af søde unger og skiftende legetanter fik hele dagen til at gå med at danse, synge, hoppe og hygge..

Og er du åndsvag hvor fik den lille dulle bare mange fede gaver.. lækkert tøj, bøger, film, sengetøj, tøjhunde, barbapapa og jeg skal komme efter dig skal jeg - hvem der bare blev 2 år ;)

I dag har den stået på føs'da i vuggeren - med cheesdippers, ny nederdel og sang og flag.. ja jeg tror og håber at min lille store pige havde en rigtig dejlig fødsda

1 kommentar:

  1. Ja, det var også en dejlig dag for os gæster!! Hvor havde I gjort det fint, og hvor var fødselaren dog skøn som sædvanlig - endnu en gang til lykke med hende!!!

    Kys og kram fra den stolte mormor

    SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...