lørdag den 18. juni 2011

Boller i min mave...

I morgen står den på 2 års fødselsdag med tøserne og ungerne fra Min-Mave.dk... Og jeg glæder mig SÅ meget til at se dem alle igen - selvom jeg snakker med dem dagligt.

Da jeg blev gravid var jeg ret alene om det - i den forstand at jeg var første i min årgang som skulle have barn, så jeg meldte mig ind i en terminsgruppe på min-mave.dk - og har hængt ved lige siden. Det var så evigt befriende at kunne læsse af hos andre som vidste lige hvad man talte om, og finde ud af at UANSET hvad man "fejler" og oplever af sindsyge symptomer, så er det ÅBENBART helt normalt så længe man er gravid. Jeg har en teori om at hvis jeg gik til min læge som gravid med grønne prikker på benene og neon-pink urin, så vil det stadig være HELT normalt.... Nå men i hvert fald så slap min læge for mange sære opkald, og min kæreste slap for meget brok og utidig baby-snak - Selvom han nu nok mener at det ikke kunne have været værre - men TRO mig, det kunne det. Godt jeg havde tøserne på min-mave, dag og nat... Det er jo helt ufatteligt kedeligt at vågne kl 4.30 og være piv frisk, men selvskab havde jeg alligevel altid, online i hver fald..

Allerede da vi var gravide mødtes vi i kbh, og har set hinanden jævnligt siden - da babyerne kom var der igen andre i samme situation, og min læge slap igen for masser af opkald, og jeg slap for at bekymre min unødigt om min datter nu var normal. Mange mener at sådanne cyber-grupper er med til at øge hysterien, og at gravide og nybagte sidder og hidser hinanden op. Det er slet slet ikke min opfattelse. Havde det fx ikke værret for min mave havde jeg ikke brugt skrå-stol og hoppegynge til P - Det var nemlig meget fy-fy i følge min sundhedsplejerske - men da jeg fandt ud af at der var andre ude omkring i landet som også sked højt og flot på baby-politiet, jamen så gik jeg da glad i bad, mens prinsessen sad glad og vippede foran mig. Hvordan kvinder som ikke bruger sådan en vippe-skrå-stol får mad og bliver vasket er mig en gåde... Det var fx også en skøn Min-mave mor som rykkede ud med malkemaskine og hvidtøl da min amning gik i koma, og jeg ligeså...

Nu er ungerne jo store, og det handler ikke kun om dem længere - nu er det lige dele mænd, veninder, hunde, nye graviditeter, glæde, sorg, kaffe, øl, skole, job, jokes OG skønne Maj09 unger det handler om... Jeg har fået nogle rigtig gode veninder og et netværk over hele landet, og det er helt unikt.

Jeg kan kun klappe i mine små hænder over sitet, og takker for at der er skabt et forum for tossede kvinder, hvor vi kan blive enige om at vi er de bedste og alle andre er nogle klap-hatte ;)

OG derfor skal de da have boller:

Håber de bliver gode, synes ikke rigtig de hæver... Måske der kommer nyt billede når de er færdige ;)

2 kommentarer:

  1. Ja det er et virkelig dejligt forum det Min-mave.dk - bare ærgerligt at der er så langt fra Esbjerg til Kbh :)

    Ha en rigtig god dag i morgen - jeg har lige en sidste eksamen mandag morgen jeg skal have overstået inden jeg kan holde sommerferie!

    KH Vibeke

    SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...