onsdag den 24. august 2011

Gaver til en helt særlig pige ♥

SÅ er det endelig blevet tid til at jeg kan vise mit nyeste krea frem. Jeg er SÅ stolt af det, og synes i al beskedenhed selv at det er såå fint, og så passer det jo heldigvis rigtig godt til den lille smukke pige, som nu skal putte i tæppet, og hygge med den lille fine stjerne...

I retro-blomster stof på den ene side, og lille sødal på den anden. Fyldet er Hvedekerner, som kan varmes i mikroovnen. Perfekt til små maver med av I eller til at lune små kolde fødder i barnevognen. På den anden side er der broderen et lille sovende ansigt.

 Patch-work i 1x1 meter - Holdt sammen med en stikling lang den lilla baby-fløjl - mellem de to lag er der et lag tynd fleece - rigtig blødt og fint - Og må indrømme at denne DIY, har hjulpet mig meget.

Og, så blev det også til en fin ranke med applikeret navn - tror det hele faldt i god jord :)

Uhh, elsker at få fine ting ud af mine timer foran symaskinen..... HMM, hvad mon næste projekt skal være???

3 kommentarer:

 1. et tæppe til en Bjørk ;-)
  JA altså bare et forslag til næste projekt fra en helt anonym kilde...

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint. Jeg håber også jeg snart kan kende nogen der får brug for den slags, det må være så hyggeligt at sidde og lave noget til nybagt mor og lille bebs.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 3. Hvor er det da fint, modtageren må da være henrykt.

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...