mandag den 13. februar 2012

10.9.8.7.6.5.4.3.2.1.............

Hey - så skal der gang i bloggen igen.. Jeg har haft lyst til at blogge en million gange, men havde, som skrevet før, mest lyst til at brok-blogge, og det tjener ingen på... MEN, nu efter et ½ års ledighed har jeg ENDELIG fået job :) - og et rigtigt et af slagsen, fast og fuldtid og det hele.. jeg er over lykkelig og hvidovre kan godt forberede sig på en nurse med arbejdsiveren i behold. Eller, de kunne godt have forberedt sig, for jeg er egentlig allerede startet, og det tegner godt - travlt, men godt :)

Tjaaa, hvad er der så ellers sket siden sidst?? Jo, altså P er jo blevet en stor fræk bandit, som pt driller mig ved at knalde hænder og fødder i tasterne. Hun er hjemme i dag, med feber - og hun SKAL bare være frisk til i morgen - der har hun nemlig sidste dag i vuggestuen.. HVAD sker der for det?? Skal min lille rynkede marcipan-gris til at gå i børnehave?? Det er bare ikke ok med mig, men alle de andre omkring mig virker til at det åbenbart er det mest naturlige i verden og helt okay, så jeg må jo lade som om, og lave farvel-frugtspyd i eftermiddag, med et meget falsk smil på læben... Tror det bliver svært ikke at fælde en tåre i morgen. Men hun kommer til at stortrives som "troldeunge" og glæder sig helt vildt.

Ellers er livet mest det samme, nu bliver det så bare lidt travlere - og jeg kan allerede nu mærke hvor lidt jeg har sat pris på at have tid til at lave hvad jeg havde lyst til. Hvorfor har jeg ikke hentet P noget tidligere meget oftere?? hvorfor har jeg ikke drukket mere kaffe med flere skønne veninder?? hvorfor har jeg ikke besøgt min skønne momse noget mere?? - Ja, det er jo nemt nok at være "klog" nu, hvor den helt almindelige 7-16 hverdag banker på og man ikke har tid til en skid.. Jeg skal da i hvert fald lige lære det hele igen kan jeg mærke.. OK, det komme nok til at hjælpe på det når jeg ikke længere falder i søvn på sofaen kl 17.30, damd, det er hårdt at være ny...

Lad os nu xxx for at der ikke går 4 mdr før næste indlæg udkommer....

4 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage! :D Og tillykke med jobbet!

  SvarSlet
 2. Jaaah mand! ENDELIG er du tilbage!

  Stadig top-fedt med jobbet. Det kan vi vist ikke juble nok over :-)

  Jeg har det HELT som dig med det børnehave! Sys os alle tar så let på det, jeg er ved at gå til af maveonde over det! Men jeg har da 'heldigvis' 1,5 måned mere at være nervøs i.

  Go bedring med svesken!

  SvarSlet
 3. yaaaaay velkommen tilbage. dejligt du er her og hvor er det bare topspændende at P allerede skal starte i bh!! :) Håber hun når at blive frisk :)

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage!! :o) og tillykke med jobbet.
  I anledningen af at du er tilbage, har jeg givet dig en blog award (se min blog). Synes du skriver nogle skønne indlæg og det skal du award'es for.

  Mvh Tine

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...