torsdag den 16. februar 2012

Så flyver sommerfuglen.....

Arggg, panik! Så kom dagen.. Fik jo heldigvis købt mig til lide mere vuggestuetid ved hjælp af lidt feber, men nu kan jeg nok ikke trække den længere. P glæder sig og har hjulpet så fint med at stikke frugt ud til frugtspyd.... med kakaodip.... NØJ hvor er det langhåret.. Jeg skider på det, men forældre havde det dælme nemmere i "gamle" dage.. Der skulle der ikke mer end en bakke flødeboller til at gøre lykke, og hvis man rigtig gav den gas, så knaldede man lige et lille flag i sukkerbomben. Nu kommer sukkerpolitiet jo efter en hvis man så meget som tænker på at servere en drømmekage eller kanelsnegl...  så hvis der skal være bare lidt sjov og ballede, så skal de tunge skyts jo trækkes frem... OK, måske ikke helt så besværligt som jeg gør det til, men det tog da  vel over 1 time at stikke ud, stikke i og gøre ved.. MEN, P's reaktion er jo al "besværret" værd : "Nøj hvor ser det lækkert ud mor, det er jo stjerne-æbler"

I morgen står den på overdragelses samtale - hmm, mit guld er åbenbart noget man overdrager, lidt sjovt ord til en samtale som i bund og grund jo handler om at gøre rykket til Børnehaven trygt og sikkert. Der har været mange klagepunkter undervejs i vuggestuetiden, men alt i alt har min lille trold været omgivet af skønne voksne som i høj grad har formet hende til den lille selvsikre dame hun nu er blevet. De har grinet med hende, de har lært hende at tage tøj af og på, de har hjulpet hende med at danne venskaber og de har trøstet hende når hun har været ked - de har nok i virkeligheden lige så stor, om ikke større indflydelse på mit barn end jeg har.. De har i hvert fald brug mere tid sammen med hende de sidste 2 år end jeg har, så det er ikke uden vemod at vi i morgen siger farvel til sommerfuglene. heldigvis bliver vi i samme hus, så helt farvel er det ikke endnu....

Apropo sukkerpoliti, mon mine børn kommer til at ane hvad en klassentime-kage er???

1 kommentar:

  1. Årh Nadi, hvor er jeg bare glad for at du lige er mere end et år foran end jeg! Så kan jeg hapse dine meget kreative idéer med stjerneæbler, og alt det andet lækre du hele tiden finder på! Og ikke mindst være forberedt på, hvordan det bliver når Aya (om laaaaang tid) skal i børnehave. Håber det bliver nogle fantastiske dage for P (og hendes mor), og glæder mig til at høre om det!

    SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...