mandag den 21. marts 2011

Det kører, det kører, det SKAL køre....

Jeg har før skrevet at denne blog gør mig glad, ikke mindst for mig selv... Så her midt i min totale indre BA-breakdown må jeg lige blære mig lidt... For lige nu føler jeg at det hele skrider under mig, og min sidste bastion af ungdom og barndom forsvinder fra mig.... Det her med at skulle opfylde drømmen og gøre den til virkelig virkelighed skræmmer mig enormt, og jeg frygter ikke at leve op til mine, og andres forventninger... Jeg har 3 mdr og 30 sider til at finde ud af hvordan jeg bliver ved med at være barn når den sidste rest af uansvarlighed forsvinder.... Hmm, mere om det senere.. det kræver vist lidt mere tanke inden det kan komme rigtig ud... Beklager det kryptiske indlæg..

NÅ, det var mit blær jeg kom fra... Hæ hæ. Har været en LILLE smule krea den sidste tid, og det skal deles... Mit spejl skal pudses, så jeg kan se hvor god jeg er :)


I dag har jeg lavet mig et lille sleeve til min slæb-bare pc. Når jeg nu skal have min computer med mig på læsesal, så skal den jo passes på :) - den kunne bestemt udføres pænere, men taget i betragtning at der er brugt 30 min på den, så er jeg da egentlig ok tilfreds :)I sidste uge blev det til lidt forårspynt, inspiratioen er her fra blogland.. Sorry, kan ikke lige huske hvor det var jeg så det.. 2 af dem mangler lige en snor og lidt perler :)


Sidst men ikke midst, så er jeg gået i gang med en lille pinoccio-bordskåner :) - den skal lige have en pose kugler eller 2 mere :)

Nå, det var blær nok for nu..... Sjovt som man finder på krea-sager når der ligger en sociologi-bog og venter :)

1 kommentar:

  1. Man må gerne blære sig og man må gerne være stolt :)

    Uha, har selv siddet med BA'en for kort tid siden, så kender det alt for godt det der med "breakdown"... Men nyd det! Selv om det er svært når man sidder midt i det... Det er overstået alt for hurtig, og vupti, ja så er man "voksen" :) Hvilket nu også er dejligt - men også en smule anderledes!
    Men synes det er fedt du får lavet lidt kreativiteter indimellem, det gav mig en ny energi til at gi den gas med at få skrevet :) Håber du nyder det - jeg savner det :)

    Kh. Frk. Høiriis

    SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...