mandag den 14. marts 2011

Jeg drømmer og drømmer.....

Jeg går rundt med en helt ustyrlig trang for tiden... Sådan en som man bare kæmper og kæmper med, og hver dag er lige ved at give efter for.. Jeg drømmer om det om natten og tænker på det hele dagen..... for nogle er det chokolade, andre er det øl og smøger - for mig er det for tiden....... SHOPPING!!! Jeg har så meget lyst til at købe dimser og dutter hele tiden... Jeg trænger til lækre retrostoffer, fint papir, Tapet i metervis og bånd og perler. Åhh, jeg vil Pimpe vores hjem så det er helt klar til forår.... Nye farverige puder, sprødt og lækkert sengetøj som bringer regnbuen ind i mine drømme, tæpper og stager, skåle og smukke smykker til at pynte min vinterblege hud. Smykke mit hjem min nyudsprungne forårsblomster i skønne sarte farver.. Jeg vil have Anne black, dear dear, Muuto, Kähler, Mag's, Rice, House Doctor, Mac, Panton..... Hvis der er en shopping gud, så vær barmhjertig. Hvem der bare kunne valse hjem med favnen fuld af poser og bruger timer på at sætte på plads og pakke det nye guld ud.


I dag brugte jeg en lille time på at ose og drømme i illum og magasin - Bare en tur i boghjørnet i Magasin giver mig jo helt kriblen i maven... Hvem kunne ikke lige hive hele "jordens børn" serien hjem - nu hvor den endda er på tilbud?? Og lige toppe købet med en omgang glatte og glitrende børnebøger til prinsessen.... Men der kom IKKE noget med hjem... Alene for det burde jeg have en præmie... Det kunne jo fx være, hmm, hvad med et par hundrede tusind??? Øv hvor er jeg træt af SU og røde tal på kontoen - og jeg synes helt ærligt at jeg fortjener at forkæle mig selv og mit hjem..... ARG, en eller anden giv mig nogle penge - NU!!! Jeg trænger, jeg trænger... Måske er det drømmen og håbet om forår og sol som manifesterer sig i behov for nye farver og knitrende poser?? Hvem ved, alt jeg ved er at jeg ikke kan gøre andet end at drømme videre... Hvad drømmer du om????

3 kommentarer:

 1. Jeg drømmer om præcis det samme! Og netop derfor har jeg lagt en masse børnetøj op på Trendsales, sat nogle retrostole på Den Blå Avis (bliver alligevel aldrig sat i stand)-på 2 dage har jeg skrabet 2105 kroner sammen, så nu må jeg gerne shoppe!!! Selvom de jo nok burde stå på kontoen, så de røde tal bliver lidt lavere;-) Mange hilsner fra en der forstår dig 110 procent:-)

  SvarSlet
 2. Åh, det kender jeg!!! Jeg er simpelthen ramt af shopping-feber!! Ikke at det i sig selv er et problem - men når manden samtidig har erklæret forbrugsstop, så er det værre end kighoste!!!
  Jeg overvejede selv lige præcis i går at lave et indlæg a la dit, men listen ville simpelthen blive for lang.. Så jeg kompenserede ved at gå i genbrugsbiksen og bruge en hundredelap og har nu fundet maler- og tapetresterne frem, så der kan komme bare lidt ny forårskulør ind i hjemmet! Jeg er sikker på at jeg aldrig før har haft mere brug for en ukendt, rig, død onkel i Amerika, der har efterladt mig en formue!!! Pleeeease!

  SvarSlet
 3. Åhh ja, rige onkler i fjerne lande - dem har jeg drømt om mange gange.....

  Nu har jeg lavet lidt forårspynt til hytten og døren, som hilser mig velkommen når jeg kommer hjem, og i dag røg der lidt duge og servietter i kurven... og nogle meget søde mænd med græs-hår.... Karse farmen er også sat til at spire i vinduet... Kom sol kom varme og FORÅR!!!

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...