torsdag den 10. marts 2011

Så kom dagen vi alle har ventet på - længe!

Wudi (som P siger) i dag kommer min elskede søster-pige hjem fra den store verden. Fie har været i en tur i østen siden november, og vi savner hende godt og grundigt nu. Hele familien tæller timer til klokken bliver 20, og jeg forsøger med al min kapacitet at finde ud af hvordan jeg sørger for at P er vågen og kan kippe med flaget kl 20.30.

Fie har været rigtig bange for at P ville glemme hende når hun havde været væk så længe - tror nu ikke at det bliver noget problem. P har hele tiden reageret med glæde når vi har snakket om Fie, og set billeder af Fie.. MIN FIE!!! Se bare her hvor meget hun glæder sig:Jeg tror at Fie er P's bedste ven, og med god grund... Hun har redet hende fra at ryge en tur ud af vinduet mere end en gang.. Fie har stået klar til at trille en tur med prinsessen, når mor bare har fået nok og måtte sove, super Moster Fie.

Da jeg var gravid kunne Fie slet ikke forstå at hun ikke måtte sidde ude foran fødestuen og vente, så hun komme ind med det samme.. Men hun fik dog alligevel en sms da vandet gik... På det tidspunkt stod hun midt på et dansegulv, i en sørge-brandert over en dårlig eksamen... Der gik ca. 30 sek. så havde Morgan en meget fuld og meget tudende Fie i røret.. der gik længe før han fik et ord indført, for i den anden ende blev der bare tudet og vrøvlet noget med om det var nu, og om hun skulle komme??  - Da P så var kommet til verden filosoferede Fie lidt over det med moderkærlighed... "Jeg kan slet ikke begribe hvor meget du elsker hende Nadia, Jeg elsker hende mere end noget andet, og hun er ikke engang min"

Og i dag kommer hun så hjem - og jeg ville ønske at jeg kunne snuppe hende væk fra alle de andre som kommer i lufthavnen og siger velkommen hjem... Tænk at jeg ikke skal være den første til at give hende et kæmpe kram.. Nå, det må jeg jo leve med.. Så længe hun er hjemme, så kan jeg jo kramme hende hver dag hvis jeg vil.... GLÆDER MIG TIL KL. 20.30

1 kommentar:

 1. For fanden Nadia! Den gik lige i hjertet den dér! Hvor jeg glæder mig på dine og P's vegne over at jeres elskede Fie kommer hjem!
  Og nej - hun skal vist ikke være nervøs for at Petrea har glemt hende - sikke hun kan fortælle om 'min Fie' - så sødt så sødt!
  Jeg skænker jer en tanke kl 20.30 - og glæder mig over hvor meget du sikekrt tuder over at have din søster hjemme igen...
  DEJLIGT!
  Kram fra Julie, der er VILDT imponeret over P's talegaver. WOW! Piger ER altså åbenbart foran...

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...