onsdag den 2. februar 2011

All by my self ;)Ha Ha - så er der lagt i ovnen til fastelavskostume. "Petrea" vil gerne være jordbær til fastelavn, og det kan jeg da snildt lave selv. Min skønne kaffe-date i dag blev omdannet til shoppetur, og på min vej rundt i byen stødte jeg på en særdeles kær jordbær-dragt i Illum... NØJ hvor var den skøn. Damen bag skranken mente at de 289,- var givet godt ud, og jeg ville næppe kunne gøre det meget billigere selv.... JOOO, det tror jeg nu nok jeg kan.. Stof 2000 blev besøgt og kom da af med hele 53,50 for fleece, filt og elastik... Dertil kommer så en grøn bluse og nogle strømpebukser. OK, hår-dimmer og halskæde kunne sagtens undværes, men det passer jo lige til - det faktum at der ikke er noget der får lov til at blive i håret, er noget andet - og at jeg lige kommer i tanke om at jeg havde udtænkt hele jordbær-planen ud fra en strikket hue hun har - nå skidt pyt. Sød bliver hun.

Da der ikke var flere penge til shopping, og kaffe tørsten var blevet stillet af flere omgange, vendte jeg næsen hjem ad.. Kom hjem til en lejlighed med SORTERET vasketøj - WUHU, jeg har verdens bedste kæreste ♥♥♥ - men så var der tilgengæld heller ikke tænkt på mad... Nå, hvad gør en klog med en fryser??? Tømmer den og her er hvad der kom ud af det :) - Laks, ris med soya (som jeg elsker) og bønne/ærte/tomat og avokado-salat med hytteost... MUMS, det endte med at blive helt godt og mig og P er slet ikke misundelige på den take-away pizza farmand har fået konsumeret sammen med drengene ;)

Nu drikker jeg the ( i know - mode mode - men kaffe har jeg bare drukket spande af allerede), spiser billige kanel-gifler (5 kr. posen, det kan man da ikke sige nej til) og håber at der er plads til mig på dette hæklekursus. I morgen skal jeg bare have malet det skide børneværelse en sidste gang. Det ville godt nok være dejligt.

Go' nu nat derude - Bublemum.

1 kommentar:

  1. Jamen, hun bliver da helt skøn som jordbær!!! Hvornår er det egentlig fastelavn?

    SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...