onsdag den 23. februar 2011

Mit første hæklede produkt :)

Så så man da lige mig hækle en pude.... Eller i hvert fald en halv, og en knap.... Har set en masse videoer på youtube, og er nu "mester" i fastmasker.. tror jeg nok det hedder... Man bliver jo helt bidt af det, når man sidder der og nørkler, og den ene maske tager den anden... I dag blev jeg så færdig med en lille pude. Mit allerførste produkt, og jeg er lidt stolt :) - Glæder mig så meget til hæklekursus, så jeg kan lave lidt mere end at hækle rundt og rundt og rundt :) Er den ikke lidt sød???


3 kommentarer:

 1. Ihh jo den er rigtig sød. :) Jeg skal også snart kastes ud at hækle, man kan lave så mange fine detajler. Spændt på at se dit næste hækle projekt. :)
  Louise

  SvarSlet
 2. Jo, det er rigtig fin! Og jeg er jo heldigere end de fleste, for jeg så den faktisk "live", da den blev til - du kan bare det der!!

  Tak for i går for resten - møghamrende hyggeligt som sædvanlig.

  Knus fra Mutterfit

  SvarSlet
 3. Det er rigtig fin??? Jeg mente altså: DEN er rigtig fin!! Kan du ikke lave en staveplade til mig, når du nu er så kreativ?

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...