onsdag den 16. februar 2011

"In my world"


Så er det endelig blevet tid til et lille kig ind i min verden... Sidder samtidig og ser nyt boligprogram på tv2 - og guuuuud hvor bor vi dog hvidt. Det ved jeg jo godt, men når man ser det på billeder og bliver gjort opmærksom på det i tv, så bliver det på en eller anden måde mere hvidt. Jeg har egentlig taget en beslutning om at der skal mere farve på min tilværelse - Jeg bliver glad af farver, og jeg skal være meget bedre til at omgive mig med ting som gør mig glad... OG det skal lige siges at der er meget mere farve på min tilværelse nu end der har været før - not all the way there yet, but...... ;)

Før du læser videre, burde du lige åbne denne sang, den er genial, så længe man ikke ser på videoen ;) - spil den i baggrunden, så får du lidt af den stemning med som jeg har når jeg er her, i min lille hule... Enjoy!Nå, jeg starter med min lille perle pt - det har været længe undervejs, og er ikke helt færdigt endnu, men godt på vej

Tadaaaaa - Petreas værelseSå er der VORES værelse, Ja, det er KUN vores... Efter 21 mdr med barn i værelset er det super lækkert, og tiltrængt at få sit værelse for sig selv. Det var trods alt derfor vi flyttede ;)
Rummet vi uomtvisteligt bruger allermest tid i - Køkkenet er uden tvivl husets hjerte, og det er her vi "mødes" om eftermiddagen og spiser kiks og drikker kaffe. 


Så er der bare stuen tilbage - den er MEGA, og ret tom.. Men det er sådan "vi" vil have det lige nu... Jeg ville meget gerne have et spisebord i den "tomme" ende - men jeg må ikke - endnu ;) - OG en lille tilføjelse... NEJ, jeg har ikke alene valgt tapetet.. manden var HELT med på det, og det var mig som var mest tilbageholdende...


Det var så min verden - må jeg komme lidt ind i din også ??4 kommentarer:

 1. Åhhh Nadia! Hvor er det bare blevet kodylt LÆKKERT! Det avr da helt vildt... og du fandt det smukke tapet til køkkenet kan jeg se, det ser bare drøngodt ud!

  P's værelse er blevet så fint så fint, og hold nu op det gik fint med de elefanter. Det ser skide godt ud.

  Jeg ER VILD VILD VILD med det hele - super super hyggeligt, og meget personligt og lækkert.

  Kram fra Julie (der nu os har lyst til at lave ALT om i sit hjem)

  SvarSlet
 2. Ihh tak søde Julie... Og så fra dig, som er så sej til indretning... Det varmer bestemt :)

  SvarSlet
 3. Meget fint og inspirerende :o)

  Jeg bliver nødt til at spørge hvor du har det gule mønstret tapet fra. Det er helt fantastiskt!

  Kram fra Kagedåsen!

  SvarSlet
 4. Tusind tak for roserne... Jeg har købt tapetet i RetroVilla :)

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...