tirsdag den 15. februar 2011

Øv - hvor et det bare typisk mig!!!

Årg for filan..... Så gjorde jeg det igen!! Tænkte at "det kan jeg da lave selv" men det kunne jeg så ikke lige!!!
Har forelsket mig i Ubis tapet dyr - men synes at de var noget dyre, og når nu jeg kunne få en hel rulle tapet til samme pris, mon jeg så ikke kunne klippen en elefant selv og sætte den op på væggen.. OG jo kunne da også klippe og sætte op, kunne bare ikke lige få det malertape af som jeg SÅ DUMT havde sat banerne sammen med....

Her sad der malertaper - det gør der ikke mere, til gengæld heller ingen farve....
Se lige hvor stor og fin den er - og der er en lille baby også :(
Dette var så resultatet af alle mine krumspring... håber at man må bande i blog-land for jeg har allermest lyst til at råbe FUCK ud over det hele.... Shit hvor er jeg pisse dum at jeg ikke lige tjekker det inden. Men igen tog min "gør-det-selv" iver over og jeg har nu spildt næsten en hel rulle lækker vintage-tapet på min dumhed... Og mine elefanter er ellers bare så fine!!! Håber, håber, håber at der er tapet nok til at jeg kan lave et par nye - ellers bliver jeg da for alvor ked!!

Hmm, skal NOK finde en løsning.. Men det bliver helt sikkert ikke i dag, eller i morgen!! Havde ellers lovet billeder af lejligheden, men nu gider jeg ikke - er heldigvis virkelig sur... på mig selv!!

Arg!!! HVORFOR ER JEG SÅ DUM????? - det her kræver kaffe, dyne og chips!!

2 kommentarer:

 1. Hej Nadia :)
  En lille hilsen fra en anden blogger som også holder til på MM :)
  Hyggelig blog du har - kig endelig forbi hos mig en dag!

  altså jeg har en af dem fra urbis, og den var nem at sætte op uden noget til at holde stykkerne sammen med!
  Mit forslag :
  Klip elefanten over i 3 dele som du lige synes passer
  start med at sætte "hoved" delen op først og lav små blyant markeringer på væggen ( som du jo ka vike ud bagefter ) så du er sikker på den ikke bliver skæv, hvis du forstår..
  og så tager du midterdelen og til slut hale-delen.
  Det gik super nemt hos mig, selvom jeg var skeptisk!

  Håber det lykkedes for dig!

  KH Vibeke
  (MissHouston på MM )

  SvarSlet
 2. Hello Houston :)

  Dejligt at "se" dig - det var egentlig ikke fordi jeg ikke havde mod på at sætte det op i 3 dele, mere fordi da jeg skulle tegne elefanten over på tapet, skulle banerne jo blive liggende så det ikke blev skævt!! Har så fundet ud af at hvis jeg havde fjernet tapen inden jeg kom klister på, så havde det ikke værret noget problem at få af... Endnu mere surt.. Men nu er der målt ud til at klippe en ny stor, og min lille overlevede... Så på med vanten igen.. OP skal den nok komme :)

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...