lørdag den 12. februar 2011

P's paradis #1

Glad, glad, glad :) - Ihh, så kom vi endelig et godt skridt mod målet med P's værelse. Denne uge har der været godt gang i den, og jeg er blevet helt bidt af at lave møbler.. Har siddet flere sene aftner og hygget mig med kaffe og pensel... Mandag var der ikke sat så meget som en hvid klat på hverken paneler, vinduer eller karme.... Men Daddy trådte til og i løbet af mandag og tirsdag havde alt fået 3 gange højglans. Og så gik der ellers lige sport i det da'. Louise kom onsdag og hyggede og gav en stor hånd med, Sådan så det ud før der kom maling påFredag kl 14, så møblerne sådan ud . Fine nok i sig selv, og jeg er tosset med farverne.. Meeen, synes at der mangler noget..


Efter en noget stresset tur i IKEA (som jeg jo ellers elsker, og kunne skrive hele indlæg om) gik jeg i gang med at fjerne papir på gulvet og vaske det.. Nøj det blev fint... Og så skulle jeg da LIGE have tapet på, altså på møblerne... Ihh men altså hvor jeg bare elsker de stole, og det gør P i hvert fald også...... Her er hun helt stolt på sit værelse kl 7.80 lørdag morgenHer er hendes bænk, og så fik IKEA køk'net lige en omgang også. Synes at det ser rigtig godt ud, og det er utroligt hvor meget nye greb gør... Og så kom der farve på de grimme trærammer på spejderbillederne. Det var nogle vi fandt på Blå Sommer 09. P var 6 uger gammel og på første spejdertur. Vi spiste tit i Museums cafeen og her fandt vi dem. Spejdermuseet havde taget en masse gamle bøger, billeder og uniformer med på lejr, og solgte en del af det. Vi faldt pladask for retroplakaten. Den er så fed og fyldt med fine detaljer :) Så den skulle helt sikkert op på tøsens nye værelse. Det andet kommer op ude i køkkenet.


I dag kommer dejlige venner til mad, og vi skal inden da lige have proppet en masse møbler (købt i går) ind på det tomme værelse.... SÅÅÅ mon ikke der kommer en 2. udgave af dette indlæg, og et 3. og et 4......... og et....

Gode ideer til hvad vi skal servere til dessert i dag er meget velkomne - er helt blank :)
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Wauw hvor er det bare flot Nadia!
  - Kan jeg ikke komme i skole hos dig?

  SvarSlet
 2. Og så har du startet hele denne blog med at fortælle om, hvor doven du er!!!! Altså, hvor er det fint - og på rekordtid, jo!!! Det er helt utrolig lækkert at se på - og så kreativt. Jeg kan da godt forstå, at P er stolt af sit værelse, men det er hun sikkert også af sin mor.
  Hils og hyg i aften.
  Store stolte knus fra mor

  SvarSlet
 3. Det er jo helt fantatisk! Kan du ikke komme et smut forbi Florensvej også? Skønnø! Og håber I overlevede Ikea i går. Synes selv det var fordærdeligt.
  Hilsen
  Sinus

  SvarSlet
 4. Ej hvor er det bare blevet fint!! Sådan et værelse kunne jeg godt tænke mig...! Men en start må være til Aya, når hun engang får et værelse ;)

  SvarSlet
 5. WOW! Det ser bare enormt sødt og sejt ud (:

  - Kit

  SvarSlet

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer, men vil så gerne vide hvem der skriver.

Husk at vælg hvilken form for bruger du skriver som, og har du ikke en bruger-profil, så vælg Anonym, husk så bare at skriv hvem du er ;)

Glæder mig til at høre hver i siger til det :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...